Cocktail blog

Αστραφτερό Χαμόγελο στη Στιγμή Με Στυλό Λεύκανσης


Τι είναι αυτό που μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα; Ένα χαμόγελο φυσικά. Και ένα καθαρό, μεγάλο, λευκό, φωτεινό χαμόγελα ακόμη περισσότερο
Η Smile Lounge USA θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αυτό το λαμπερό χαμόγελο που τόσο αγαπάμε χωρίς κόπο με τον πιο απλό τρόπο. Βάζοντας μας απλά και λειτουργικά στη διαδικασία της λεύκανσης… στο σπίτι. Γιατί τώρα μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αυτό που θεωρητικά θα περιμέναμε από άλλους.

Η διαδικασία απλή όποια προσφορά κι αν επιλέξουμε. Αν επιλέγουμε τη πρώτη, βουρτσίζουμε και στεγνώνουμε τα δόντια μας με μια πετσέτα και τα περνάμε με το στυλό. Μετά ξαναπερνάμε τα σημεία που θεωρούμε πως έχουν πρόβλημα. Ανοίγουμε το στόμα και χαμογελάμε για 1 λεπτό μέχρι να στεγνώσει. Τα αποτελέσματα θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε ακόμη περισσότερο. Για να σιγουρευτούμε, τσεκάρουμε την απόχρωση των δοντιών μας με τη βοήθεια της ειδικής καρτέλας και έτσι συγκρίνουμε το τελικό αποτέλεσμα.Αν έχουμε επιλέξει τη δεύτερη, στεγνώνουμε τα δόντια, για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ερεθισμό, ανοίγουμε το στυλό με το gel λεύκανσης και βάζουμε στη θήκη. Καλύπτουμε την επιφάνεια του κάθε δοντιού. Η hands-free συσκευή led μένει σταθερά πάνω στα δόντια και μετά από είκοσι λεπτά, ξεβγάζουμε με νερό ή στοματικό διάλλειμα- τα δόντια μας θα είναι πιο λευκά από πριν (ακολουθεί η γνωστή διαδικασία με την καρτέλα με τις αποχρώσεις).Αν έχουμε επιλέξει τη τρίτη στεγνώνουμε τα δόντια, για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ερεθισμό, ανοίγουμε την ειδική σύριγγα με τα 10 ml και απλώνουμε το gel πάνω στο νάρθηκα –μασελάκι. Το κρατάμε σταθερά πάνω στα δόντια και μετά από μισή ώρα, ξεβγάζουμε με νερό ή στοματικό διάλλειμα- τα δόντια μας θα είναι πιο λευκά από πριν.
  • Αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά στα δόντια και διώχνει λεκέδες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  • Ιδανικό για καπνιστές και για όσους αγαπούν το κρασί, καφέ και τσάι
  • Φρεσκάρει την αναπνοή και σκοτώνει τα βακτηρίδια.
  • Φτάνει έως και οκτώ λευκότερους τόνους.
  • Ιδανικό ως δώρο.

Image 1Image 3
email επικοινωνίας:akkadermia@yahoo.com
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: