Κάστρο Μαΐνη στην Αρεόπολη


Στη καρδιά της ιστορικής και ανυπότακτης Μάνης, στην Αρεόπολη, σε ένα φυσικό σταυροδρόμι, δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος για τη δική σαςξεκούραση και αναψυχή.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Κάστρο Μαΐνη είναι ένα πετρόκτιστο κτίριο, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, εναρμονισμένο απόλυτα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της Μάνης.
Προσφέρει στους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, με μανιάτικη φιλοξενία, κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Υπόσχεται την εμπειρία των "διαφορετικών διακοπών" σε μια σπάνια καιμαγευτική περιοχή, με πλούσια ιστορία, μνημεία και φυσική ομορφιά.

Το κάστρο Μαΐνη διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με μπάνιο, κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, ζεστό νερό όλη την ημέρα και καθημερινή καθαριότητα. Επίσης, τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα τον όρμο του Οιτύλου και το Μεσσηνιακό κόλπο ή τη νότια κατάληξη του Ταϋγέτου, το Σαγγιά.
Εξωτερικά του ξενοδοχείου βρίσκεται η μεγάλη πισίνα και επιπλέον η ειδικήπαιδική πισίνα, το μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή τον καφέ σας με πανοραμική θέα, εστιατόριο, όπου σερβίρονται παραδοσιακά μανιάτικαφαγητά, φτιαγμένα από τοπικά προϊόντα, αλλά και υδρομασάζ, χώρος υποδοχής πελατών, ενώ για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών διατίθεται χώρος στάθμευσης.
 

Κάστρο Μαΐνη

Αρεόπολη,
Μάνη
τηλ.: 27330 51238



GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸