Cocktail blog

H Victoria Beckham φωτογραφίζεται στο σπίτι της Coco Chanel


Όρθια, στις σκάλες όπου η Madame Chanel συνήθιζε να κάθεται ήσυχη παρακολουθώντας «κρυφά» τις επιδείξεις της, και έχοντας στο πλάι έναν από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές εν ζωή, η Victoria Beckham, μια γνήσια λάτρης της μόδας, μάλλον βλέπει κάποιο όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα! Η σύζυγος του David Beckham και δημιουργός της προσωπικής της σειράς ρούχων, φωτογραφίζεται για τη γαλλική «Elle» σε ασπρόμαυρό φόντο, στο σπίτι της ιέρειας της μόδας, Coco Chanel!

 
Φορώντας ένα μαύρο εσώρουχο και μια φαρδιά μαύρη μπλούζα του οίκου Lanvin ποζάρει απλά, ακουμπώντας το χέρι στη μέση και αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της τα οποία «κοσμούν» ένα ζευγάρι υπέροχα ψηλά μποτάκια! Δίπλα της, ο Karl Lagerfeld, η διαχρονική φιγούρα του οίκου Chanel δεν αποχωρίζεται τα εικονικά μαύρα γυαλιά του, τον ψηλό άσπρο γιακά και τα κοντά δερμάτινα γάντια του!
 
Σε άλλη φωτογραφία, η 38χρονη κυρία Beckham, στέκεται μόνη στα σκαλιά φορώντας ένα άσπρο πουκάμισο και κοντό μαύρο σορτσάκι, και κοιτώντας το κενό με μια άδεια έκφραση, ποζάρει κομψά, ακουμπώντας ελαφρά στο μεγάλο καθρέφτη, μαγεμένη από το περιβάλλον που φιλοξένησε μία τόσο σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία της μόδας!agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: