Cocktail blog

Itilo Traditional Hotel στο Οίτυλο


Το Itilo Traditional Hotel ξεπροβάλλει στο κέντρο του προστατευόμενου κόλπου του Νέου Οιτύλου στη Μάνη, σαν φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει. Χτισμένο πάνω στο κύμα, δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ζήσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, όχι απλώς ατενίζοντας τη θάλασσα αλλά και ακούγοντάς την ακόμα και σε στιγμές ηρεμίας.
Ο αρμονικός συνδυασμός τοπικής πέτρας, ξύλου και σίδερου είναι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ανακατασκευαστεί το Itilo Traditional Hotel, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο κυριαρχεί μία λιτή και απέριττη πολυτέλεια όπως επιτάσσει το περιβάλλον της Μάνης, χωρίς όμως να παραβλεφθούν οι
ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα εντυπωσιακά σαλόνια υπό το φως των κεριών, τα άνετα δωμάτια με τις βεράντες στη θάλασσα, το εστιατόριο με τις παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές του και η αδιάκοπη παρουσία της οικογένειας Αλευρά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα αυτού του καταλύματος. Το Itilo Traditional Hotel είναι το ιδανικό περιβάλλον που εξασφαλίζει άνεση στη διαμονή και διακριτικότητα στηνεξυπηρέτηση, λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Σας καλωσορίζει στην αυθεντική μανιάτικη φιλοξενία!
Το Itilo Traditional Hotel συνδύασε την άνεση του χώρου στα υπνοδωμάτια και στα μπάνια, με τις σύγχρονες ανέσεις και τη minimal πολυτέλεια στη διακόσμηση και δημιούργησε 20 ξεχωριστά δωμάτια, το καθένα διαφορετικό για να ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις.
Παροχές δίκλινου δωματίου: κλιματισμός, ξυπνητήρι, παντόφλες, σεσουάρ, mini bar, τηλεόραση plasma, ανατομικά στρώματα, queen & king size κρεβάτια, Wifi internet, room service, βεράντες με θέα στη θάλασσα, διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ.
 

Itilo Traditional Hotel

Νέο Οίτυλο,
Λακωνία
τηλ.: 27330 59222



Προβολή Itilo hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: