Nokia Asha 308 με δύο κάρτες SIM



Απλώς αγγίξτε και εξερευνήστε

Όλος ο κόσμος στις άκρες των δακτύλων σας με την λεία & ακριβή οθόνη αφής. Σύρετε το δάκτυλο κατά πλάτος για εναλλαγή μεταξύ των 3 προσαρμόσιμων αρχικών οθονών για εφαρμογές, επαφές & κλήσεις ή προς τα κάτω για τα μηνύματα & τις ειδοποιήσεις.

Περισσότερη περιήγηση, λιγότερο κόστος

Μείνετε online για 3 φορές μεγαλύτερο χρόνο για τον ίδιο όγκο δεδομένων συγκριτικά με τα άλλα smartphone με το νέο πρόγραμμα περιήγησης Nokia Xpress. Τα Facebook και Twitter άμεσα διαθέσιμα αρχική σας οθόνη σας περέχουν ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας.

Ώρα για διασκέδαση

Κατεβάστε 40 παιχνίδια EA αξίας 75 ευρώ στο τηλέφωνό σας – εντελώς δωρεάν. Από το κλασικό πασίγνωστο Tetris έως τους συναρπαστικούς αγώνες ταχύτητας Need For Speed, κατεβάστε τα όλα και πείτε αντίο στην ανία.
Nokia Asha 308

Βρείτε τον προορισμό που θέλετε

Ψάχνετε το πάρτι; Με τους Χάρτες Nokia, βρείτε τον προορισμό σας & λάβετε αναλυτικές οδηγίες. Ή απλά χρησιμοποιήστε τους, για να μάθετε τι βρίσκεται κοντά σας & να ανακαλύψετε νέα μέρη για διασκέδαση. Μετά ενημερώστε τους φίλους στη στιγμή

Πανεύκολη εναλλαγή

Μία κάρτα για εργασία και μία για διασκέδαση. Μία για τις συνομιλίες και μία για την περιήγηση. Και μία για… Εσείς θα μας πείτε. Με την εύκολη εναλλαγή μπορείτε να αλλάζετε έως και 5 κάρτες SIM χωρίς να απενεργοποιήσετε το κινητό. Απελευθερωθείτε.
nokia.com/gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸