Cocktail blog

On-off 400 κ.εκ. από τη Shineray

Το Kougar αποτελεί ουσιαστικά το μοντέλο παραγωγής του περσινού concept της Shineray, με το όνομα Χ5.
H γνωστή για τα οικονομικά παπιά και μοτοσικλετάκια της Shineray παρουσίασε στην Intermot της Κολονίας το νέο της Kougar 400R, ένα μεσαίο on-off με περιπετειώδη χαρακτήρα.Ο κινητήρας του είναι μονοκύλινδρος, έχει χωρητικότητα 397,2 κ.εκ. και έχει αναπτυχθεί από την ίδια τη Shineray. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, το οποίο η εταιρεία ανάπτυξε σε συνεργασία με τη Siemens China και τη Synerjec.


Το Kougar αποτελεί ουσιαστικά το μοντέλο παραγωγής του περσινού concept της Shineray, με το όνομα Χ5. To Χ5, μάλιστα, υιοθετούσε αρκετές τεχνολογικές πατέντες, ωστόσο, η εταιρεία δεν αναφέρει αν κάποιες από αυτές μεταφέρθηκαν στο μοντέλο παραγωγής.

Αισθητικά, πάντως, το νέο μοντέλο της Shineray φαίνεται έτοιμο να λερωθεί! Υιοθετεί τον σχεδιασμό των adventure μοντέλων και φαίνεται αρκετά προσεγμένο στον εξοπλισμό του.

Η Shineray δεν αναφέρει περισσότερα στοιχεία, ούτε και πότε θα δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο στο δρόμο. Σίγουρα, πάντως, ο μεγάλος κινητήρας του (ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα που έχει τοποθετηθεί σε μοτοσικλετάκι της Shineray δεν ξεπερνά τα 300 κ.εκ.) και ο χαρακτήρας του αποτελούν ένα στοίχημα για την εταιρεία.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: