Cocktail blog

Επαναστατικό Robo Stir Αυτόματο Αναδευτήρα για το Φαγητό

Ορισμένα πράγματα καλό είναι να γίνονται άνω-κάτω και να ανακατεύονται ειδικά όταν ανακατεύονται ομοιόμορφα και επιστημονικά. Για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε το επαναστατικό Robo Stir που ανακατεύει το φαγητό μόνο του.Με το πάτημα ενός κουμπιού αυτόματα αρχίζει το ανακάτεμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει ανακατεύοντας κάθε εκατοστό του σκεύους. Τίποτα δεν μένει χωρίς να έχει ανακατευτεί. Τίποτα δεν κολλά στον πάτο της κατσαρόλας.


Τα «πόδια» από σιλικόνη απομακρύνουν τα πάντα από τις γωνίες, ώστε τίποτα να μην κολλάει. Κατάλληλο για όλα τα μαγειρικά σκεύη: ανοξείδωτα, αντικολλητικά, σιδερένια - ακόμη και κεραμικά.Είναι αδιάβροχο και λειτουργεί με μπαταρίες. Ανακατεύει έως και 4 ώρες συνεχώς, ενώ αντέχει σε θερμοκρασία μέχρι και τους 300 βαθμούς Κελσίου. 

Το Robo Stir είναι τέλειο για σούπες, μαρινάτες, κρέμες, σάλτσες, μπεσαμέλ, όσπρια και άλλα φαγητά που χρειάζονται ανακάτεμα διαρκώς.Το μυστικό του βρίσκεται στην περιφερειακή γυροσκοπική κίνηση, γι αυτό δεν αφήνει τίποτα χωρίς ανακάτεμα. Πλένεται πανεύκολα και στο πλυντήριο πιάτων. 

Βάρος: 0,36 κιλά.

Δείτε τα Telemarketing Stores στο Facebook.
  • Ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει ανακατεύοντας κάθε εκατοστό του σκεύους
  • Τίποτα δεν μένει χωρίς να έχει ανακατευτεί. Τίποτα δεν κολλά στον πάτο της κατσαρόλας
  • Κατάλληλο για όλα τα μαγειρικά σκεύη
  • Αδιάβροχο
  • Ιδανικό για σούπες, μαρινάτες, κρέμες, σάλτσες, μπεσαμέλ, όσπρια και άλλα φαγητά που χρειάζονται ανακάτεμα διαρκώς
Image 1Image 3
............................................................

Telemarketing Stores

info@telemarketing.gr
- -
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: