Cocktail blog

Άνετο & Ξεκούραστο Περπάτημα! με το Πρωτοποριακό Ορθοπαιδικό Στήριγμα Ποδιού Strutz Sole Angel

Το Strutz™ είναι ένα πρωτοποριακό ορθοπαιδικό προιόν που στηρίζει την καμάρα του ποδιού και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση ανακούφιση στα πονεμένα πόδια και αστράγαλο, το γόνατο, το ισχίο και τον πόνο στην μέση που προκαλείται από την κακή υποστήριξη της καμάρας του ποδιού. Επίσης είναι ιδανικό για αυτούς που έχουν πλατυποδία.To Strutz Sole Angel είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μετριάζει κρουστικά κύματα που ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και την συμπίεση που υφίστανται τα πόδια σας όταν ασκείται πάνω τους έντονη δραστηριότητα. Αποτέλεσμα είναι η καλύτερη ισορροπία και
ευθυγράμμιση του σώματος, αναζωογόνηση στα κουρασμένα πόδια, ελάφρυνση της πίεσης στα γόνατα, το ισχίο, και τη μέση.
Μπορεί να φορεθεί με οποιονδήποτε τύπο παπουτσιού και είναι ιδανικό για όλους όσους αθλούνται ή το επαγγελμά τους απαιτεί πολλές ώρες ορθαστασία.
  • Στηρίζει την καμάρα του ποδιού και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση ανακούφιση στα πονεμένα πόδια και αστράγαλο, το γόνατο, το ισχίο και τον πόνο στην μέση που προκαλείται από την κακή υποστήριξη της καμάρας του ποδιού.
  • Ιδανικό για όσους έχουν πλατυποδία.
  • Καλύτερη ισορροπία και ευθυγράμμιση του σώματος, αναζωογόνηση στα κουρασμένα πόδια, ελάφρυνση της πίεσης στα γόνατα, το ισχίο, και τη μέση.
  • Μπορεί να φορεθεί με οποιονδήποτε τύπο παπουτσιού


Image 1Image 2Image 3
Παραλαβή από το κατάστημα: 
Βάρη, Βασιλέως Κωνσταντίνου 20.
Ώρες παραλαβής: Δευτέρα-Σάββατο: 10:00 - 20:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2111821180, 6973 740879 & 6932 762876.

allsales.gr

Βασ. Κωνσταντίνου 20
16672 Βάρη
Website / Facebook
allsales.gr, Βάρη, 16672, Βασ. Κωνσταντίνου 20
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: