Cocktail blog

Tablet της Bitmore από 130 έως 190 ευρώ

Η Info Quest Technologies διανέμει και παρέχει τεχνική υποστήριξη στην ελληνική αγορά για δύο νέα tablet της Bitmore που φιλοδοξούν να αναλάβουν τον ρόλο του (ασύρματου) media player στο σπίτι. Τα Bitmore Tab στις 7 και στις 10 ίντσες πωλούνται σε τιμές κάτω των 129 και 189 ευρώ σε διαδικτυακά και φυσικά καταστήματα.

Το Bitmore Tab1010 έχει οθόνη πολλαπλής αφής 10.1” capacitive με ανάλυση 1024x600 pixel, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, 8GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD και κάμερα μπροστά και πίσω.


Το Bitmore Tab742 έχει οθόνη πολλαπλής αφής 7” capacitive με ανάλυση 800x480, λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD και μια κάμερα.

Αμφότερα, διαθέτουν θύρα USB θύρα και miniHDMI θύρα για σύνδεση σε τηλεόραση. Έχουν προεγκατεστημένο ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, καθώς και τις εφαρμογές GreekAndroidAppsSlideMe Market (εναλλακτικά καταστήματα διάθεσης εφαρμογών για Android, δεν υπάρχει το επίσημο κατάστημα της Google, Google Play) και e-Book reader, ενώ διαθέτουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Η Info Quest τα προτείνει ως λειτουργικά, αξιόπιστα, ποιοτικά και κομψά για την περιήγηση στο Internet, την ανταλλαγή email, την ανάγνωση βιβλίων, την παρακολούθηση ταινιών και την  αξιοποίηση των χιλιάδων διαθέσιμων εφαρμογών.

Το Bitmore Tab742 είναι διαθέσιμο στην τιμή των €129  και το  Bitmore Tab1010, στην τιμή των €189 στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, σε μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, καθώς και επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: