USB Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής DVB-T dongle HDTV MPEG-2 / MPEG-4 για Η/Υ

Αν υποθέσουμε ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου, τότε ο υπολογιστής είναι σίγουρα ο πιο χρήσιμος. Δύσκολα πια μπορεί κανείς να φανταστεί τη ζωή χωρίς ένα PC ή ένα Notebook να κυριαρχεί στο κάδρο. Όπως και τη ζωή χωρίς ψηφιακή τηλεόραση.Αφήστε τους άλλους να στριμώχνονται για να δουν τηλεόραση. Εσείς θα βλέπετε όλα τα ψηφιακά κανάλια της Digea από την άνεση του γραφείου, του καναπέ ή του κρεβατιού σας στο PC ή στο Laptop σας.  Ο USB Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής MPEG-2 / MPEG-4 για λήψη όλων των καναλιών της Digea ήρθε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη ψηφιακά.Ο αποκωδικοποιητής συνοδεύεται με μικρή κεραία αλλά
δέχεται και κανονική. Επιπλέον διαθέτει πρόγραμμα αναπαραγωγής τηλεόρασης (Blaze HDTV) ενώ υποστηρίζει και Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμμάτων (EPG) για να μαθαίνετε τι προβάλλουν τα κανάλια και τι ακολουθεί όταν είστε συντονισμένοι σε ένα συγκεκριμένο κανάλι χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ζάπινγκ. Τέλος, ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγραμμάτων σας υπενθυμίζει για την μετάδοση των αγαπημένων σας προγραμμάτων. Ο αποκωδικοποιητής υποστηρίζει ακόμη Teletext και προγραμματισμένη εγγραφή.
προσφορά για Ψηφιακή Τεχνολογία Α.Ε.Β.Ε. Shopping

  • Λήψη όλων των καναλιών της Digea στον υπολογιστή σας.
  • Συνοδεύεται με μικρή κεραία αλλά δέχεται και κανονική και επιπλέον διαθέτει πρόγραμμα αναπαραγωγής τηλεόρασης (Blaze HDTV).
  • Υποστηρίζει EPG, teletext και προγραμματισμένη εγγραφή.


Ψηφιακή Τεχνολογία Α.Ε.Β.Ε.

Λεωφόρος Κύμης 114
15122 Μαρούσι
Website / Facebook
Ψηφιακή Τεχνολογία Α.Ε.Β.Ε., Μαρούσι, 15122, Λεωφόρος Κύμης 114
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸