Σακούλες Κενού Αέρος Vacuum Seal Storage Bag για Εύκολη Αποθήκευση των Ρούχων

Είναι η εποχή που μαζεύετε τα καλοκαιρινά ρούχα για να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα αλλά και γενικότερα η εποχή που ο χώρος μετράει και η εξοικονόμηση σε αυτόν είναι –σχεδόν- απαραίτητη όσο των χρημάτων, που εν τέλει με τις σακούλες κενού αέρος γίνεται κι αυτή.Τις σακούλες Κενού Αέρος Vacuum Seal Storage Bag απλά θα τις λατρέψετε. Γιατί το μόνο που χρειάζεστε για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες τους είναι η ηλεκτρική σας σκούπα. Βάζετε στην ειδική σακούλα από ρούχα, μέχρι σεντόνια, κουβέρτες και μαξιλάρια και στη συνέχεια, με την ηλεκτρική σκούπα αφαιρείτε από την τρύπα τον αέρα δημιουργώντας κενό
αέρα που μειώνει εντυπωσιακά τον όγκο της σακούλας και στη συνέχεια τη σφραγίζετε.Έτσι τα ρούχα σας ή ό,τι άλλο έχετε βάλει μέσα κλείνεται αεροστεγώς, προστατευμένο ιδανικά από σκόνη, υγρασία και ενοχλητικά ζωύφια όπως ο σκόρος που καταστρέφει τα πάντα. Με τις σακούλες Vacuum Seal Storage Bag μειώνετε στο μισό το χώρο που καταλαμβάνουν όσα αποθηκεύετε στην ντουλάπα, ή άλλους χώρους και αυτά που θέλετε να χωρέσετε στη βαλίτσα ή το αυτοκίνητό σας όταν προετοιμάζεστε για μεγάλο οικογενειακό ταξίδι.

  • Αποθηκεύστε εύκολα και γρήγορα, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και μαξιλάρια, μειώνοντας στο μισό το χώρο που καταλαμβάνουν στη ντουλάπα σας.
  • Τα βάζετε στις ειδικές σακούλες και με τη χρήση της ηλεκτρικής σας σκούπας αφαιρείτε τον αέρα και τις σφραγίζετε.
  • Ιδανικές για προστασία από σκόνη, σκόρο και υγρασία.

Image 1Image 3

Διαστάσεις Vacuum Seal Storage Bag: 70 Χ 100cm
Τηλ. επικοινωνίας: 241 500 5788(Καθημερινές 10:00 με 18:00).
Email: info@finestmarket.gr 


Finest Market

Χρυσοχόου 10
41221 Λάρισα
Website / Facebook
Finest Market, Λάρισα, 41221, Χρυσοχόου 10

Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸