Ξενοδοχείο Venus Beach στη Νότια Εύβοια


Το ξενοδοχείο Venus Beach βρίσκεται στη Νότια Εύβοια και απέχει 1,5 χλμ. από το λιμάνι των Νέων Στύρων. Είναι αμφιθεατρικά χτισμένο σαν μικρό χωριό, σε έκταση 25 στρεμμάτων μέσα στο πράσινο. Αποτελείται από 115 standard και deluxe δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο του N. Eυβοικού.
Στην Ελληνική Μυθολογία η θεά ¨Αφροδίτη¨ μάγευε με την παραμυθένιαομορφιά της. Το ομώνυμο ξενοδοχείο ¨Venus Beach¨ υπόσχεται να σας μαγέψει ακόμη περισσότερο. Ένας χώρος φιλοξενίας σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι των Νέων Στύρων, φτιαγμένος με το μεράκι και την αγάπη των ιδιοκτητών, σας περιμένει να περάσετε αξέχαστες διακοπές.

Τα standard δίκλινα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο και μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα ή τον καταπράσινο κήπο.
Δυνατό χαρτί του η πισίνα με υπερχείλιση και το "Queens' Venus Corner" εναCafe Lounge Bar με design καναπέδες "the place to be" όταν πέφτει ο ήλιος, όπου μπορείτε να απολαύσετε γευστικά κοκτέιλ, μοναδικό service και την πιοχαλαρή ατμόσφαιρα με την αίσθηση της θαλασσινής αύρας του Ευβοϊκού. Επίσης διαθέτει εστιατόριο όπου σερβίρεται παραδοσιακό πρωινό σε buffet και το menu, την ταβέρνα "Λεύκα" με εκλεκτή ελληνική κουζίνα δίπλα στη θάλασσα, κρυστάλλινη πισίνα, οργανωμένη παραλία, θαλάσσια σπορ, ασύρματο Internet, parking, και δωρεάν μεταφορά για τα Νέα Στύρα 4 φορές την ημέρα.
 

Venus Beach

Νέα Στύρα
Εύβοια
τηλ.: 22240 41226
τηλ.: 22240 41427



GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸