Alseides Boutique Hotel στο Ελατοχώρι Πιερίας


Πιέρια Όρη το μαγικό βουνό των Αρχαίων Ελλήνων. Το Ελατοχώρι αποτελεί έναν από τους ωραιότερους προορισμούς διακοπών όλες τις εποχές του χρόνου. Η ήρεμη ομορφιά του βουνού, η πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το χιονοδρομικό κέντρο και η γραφικότητα του Ελατοχωρίου, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση καθιστούν την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της πόλης. Οι εικόνες του δάσους, οι κορυφογραμμές των Πιερίων και του Ολύμπου, το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού και η ενέργεια του τόπου, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη αίσθηση που σε ακολουθεί σαν ευχάριστη ανάμνηση για αρκετό καιρό.



Alseides Boutique Hotel
Το ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2008 και είναι Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής που δένει απόλυτα με το περιβάλλον. Η ομορφιά και η γαλήνη του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το καλό γούστο, την διακριτική πολυτέλεια των χώρων, την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και το σέρβις υψηλού επιπέδου, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μία ευχάριστη διαμονή, όλες τις εποχές, του χρόνου.
Οι Νύμφες ήταν μικρές θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας, που επέβλεπαν σε καθετί που ομορφαίνει και ζωογονεί τη φύση. Οι Αλσηίδες Νύμφες προστάτευαν την χλωρίδα και πήραν το όνομα τους από τα άλση στα οποία κατοικούσαν.
Στο χώρο του lobby και cafe-bar διατίθεται ελεύθερο ασύρματο internet ενώ παρέχεται και άνετο ιδιωτικό parking.
Τα δωμάτια
Όλα τα δωμάτια του Alseides Boutique Hotel είναι πλήρως εξοπλισμένα για να προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Τα περισσότερα διαθέτουν χτιστό παραδοσιακό τζάκι, ενώ όλα τους διαθέτουν έγχρωμη τηλεόραση LCD, πολυτελή επίπλωση και απαλούς χρωματισμούς σε κάθε δωμάτιο, μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, στεγνωτήρα μαλλιών, παντόφλες και σετ ατομικής καθαριότητας, αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, mini bar, mini stereo-cd player, επίσης ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι

 
Παροχές
Το bar του ξενοδοχείου Alseides αποτελεί χώρο υψηλής αισθητικής. Το μεγάλο κεντρικό τζάκι, η πολυτέλεια και τα γήινα χρώματα της διακόσμησης προσφέρουν μέρες και νύχτες διασκέδασης, χαλάρωσης και επικοινωνίας. Η θέα στο Θερμαϊκό κόλπο και στα Πιέρια όρη, σε συνδυασμό με το άψογο service παρέχουν έναν ευχάριστο τρόπο για να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ, το ποτό σας καθώς και ελαφριά γεύματα.
Χαμάμ
Το Χαμάμ του ξενοδοχείου, σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Η ατμόσφαιρα και η υψηλή αισθητική του χώρου, ασκούν ευεργετική επίδραση στο σώμα και στο πνεύμα, βοηθώντας στο ξύπνημα των αισθήσεων
Υδρομασάζ
Αφεθείτε στον υδάτινο κόσμο αναζωογόνησης του ξενοδοχείου μας. Χαλαρώστε στην απόλυτη ηρεμία του spa, όπου θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ανανεωθείτε πνευματικά και σωματικά.
Σάουνα
Η Σάουνα του Alseides Boutique Hotel σας προκαλεί να αποδράσετε από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας, σε έναν κόσμο ηρεμίας, απόλαυσης και αναζωογόνησης.
Γυμναστήριο
Το Γυμναστήριο του Alseides Boutique Hotel προετοιμάζει το σώμα σας για τα χειμερινά σπορ και σας βοηθά να επανακτήστε το σφρίγος και τη ζωτικότητά σας.

 
Πώς θα φτάσετε:
Από Αθήνα, Λάρισα ή Θεσσαλονίκη: Από την Εθνική Οδό στρίβετε προς Κατερίνη και ακολουθείτε την παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης - Ελασσόνας. Αφού περάσετε τα χωριά Σβορώνο, Νεοκαισάρια, Μοσχοχώρι, φτάνοντας στο 13ο χλμ, στρίβετε δεξιά προς Ελατοχώρι.Στην συνέχεια δια μέσων των χωριών Βρύας, Ρητίνης και λίγο πριν φτάσετε στο Ελατοχώρι στρίβετε αριστερά προς το παλαιό Ελατοχώρι. Το Ξενοδοχείο μας βρίσκετε 30 μέτρα αριστερά από την «Τρανή βρύση».
  • Οι εικόνες του δάσους, οι κορυφογραμμές των Πιερίων και του Ολύμπου, το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού και η ενέργεια του τόπου, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη αίσθηση
  • Χτιστό παραδοσιακό τζάκι, έγχρωμη τηλεόραση LCD, πολυτελής επίπλωση και απαλοί χρωματισμοί σε κάθε δωμάτιο





Alseides Boutique Hotel

Check-in:14:00, Check-out: 12:00.
Παλιό Ελατοχώρι
60100 
Website / Facebook
Alseides Boutique Hotel, <a>, 60100, Παλιό Ελατοχώρι
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸