Μερίδες συνταγής: 6
Υλικά
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
600 γρ. ψαρονέφρι
2 ψιλοκομμένες τομάτες χωρίς τη φλούδα
¼ κούπας ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
¼ κούπας λευκό ξηρό κρασί
1 κουταλιά γλυκού δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
½ κούπα κρέμα γάλακτος 3%
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:
Μερίδα: 1 /6 συνταγής
Θερμίδες: 207 kcal
Πρωτεΐνη: 22 γρ.
Υδατάνθρακες: 2,3 γρ.
Λίπος: 11 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,5 γρ.
Οδηγίες:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 οC. Σε αντικολλητικό σκεύος ψήστε το ψαρονέφρι σε μέτρια φωτιά. Σε ένα μπωλ αναμείξτε τις τομάτες, το δεντρολίβανο, τις ελιές και το σκόρδο. Μόλις το ψαρονέφρι κοκκινίσει ρίξτε το μείγμα του μπωλ στο αντικολλητικό σκεύος και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια βάλτε όλο το μείγμα του αντικολλητικού στο φούρνο, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε το στους 150 οC για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο όσο το μείγμα είναι ακόμα ζουμερό.athlisis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου