Επαναστατικό ηχείο για υπέροχο ήχο στο κινητό


Το νέο X-mini ονομάζεται UNO και υπόσχεται απολαυστικές στιγμές στους κατόχους του. Η τρίτης γενιάς μουσική κάψουλα της εταιρίας Xmi PteLtdπου εδρεύει στη Σιγκαπούρη είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στο μέγεθος του. Το νέο μοντέλο ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες.
Η σημαντικότερη είναι ότι το UNO διαθέτει κεραμικό κώνο, που προσφέρει βαθύτερο και καθαρότερο ήχο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα X-mini , που έφεραν κώνο αλουμινίου. Στη λύση αυτή κατέληξαν οι κατασκευαστές του μετά από πολύμηνα επιστημονικά πειράματα, στα οποία αποδείχθηκε ότι ο κεραμικό κώνος συλλαμβάνει μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και αποδίδει καλύτερα τις χαμηλές συχνότητες από τους κώνους αλουμινίου.

Στη λύση αυτή έφτασαν έχοντας να αντιμετωπίσουν το εξής πρόβλημα: Τα μικρά ηχεία έχουν μικρό όγκο και χαμηλή ευαισθησία, με αποτέλεσμα να παράγουν αδύναμα και θολά μπάσα. Το πρόβλημα λύθηκε με την υιοθέτηση του κεραμικού κώνου, που έχει υψηλότερη ευαισθησία και παράγει ήχο καθαρό και βαθύ, ακόμη και στις πολύ χαμηλές συχνότητες.
Το UNO προσφέρεται τώρα με μεγαλύτερη αυτονομία και μπορεί να παίζει μέχρι και 20 ώρες συνεχόμενα, δηλαδή σχεδόν διπλάσιο χρόνο από τα προηγούμενα x-mini και επιπλέον είναι πιο κομψό και διατίθεται σε περισσότερα χρώματα
Στο νέο μοντέλο προστέθηκε όμως και κάποιο βάρος και αυτό γιατί τα δεύτερης γενιάς μοντέλα χόρευαν τρελά στο τραπέζι όταν έπαιζαν δυνατά, αν και αυτό περισσότερο διασκέδαζε παρά ενοχλούσε, γιατί όντας συνδεδεμένα σε συσκευή δεν μπορούσαν να πάνε μακριά. Τα UNO, όπως και τα προηγούμενα x-mini, μπορούν να συνδεθούν πολλά μαζί στην σειρά .
Τα μπάσα που παράγει το «σφαιρίδιο» είναι πέρα από την όποια προσδοκία θα μπορούσε να έχει κανείς για ένα ηχείο ολίγων εκατοστών και 112 γραμμαρίων. Είναι βέβαιο ότι το UNO θα προσφέρει ευχάριστες μουσικές στιγμές στους κατόχους κινητών και άλλων φορητών συσκευών, όποτε θα θελήσουν να ακούσουν μουσική από εξωτερικό μεγάφωνο και όχι από τα ακουστικά τους.
Τα προηγούμενα μοντέλα κόστιζαν 25 ευρώ περίπου και το UNO θα κοστολογείται 10 ευρώ παραπάνω.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Ισχύς 2.5 Watt
Απόκριση συχνοτήτων 150 Hz -20 KHz
Ευαισθησία 82dB με παραμόρφωση <1% (80 dB τα προηγούμενα )
Αυτονομία 8-20 ώρες
Χρόνος πλήρους φόρτισης 2.5 ώρες
Μαγνητική θωράκιση 40mm
Ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου
Σύνδεση Audio jack 3.5 mm και φόρτιση μέσω miniUSB.
Ένδειξη LED
Χρώματα : μεταλλικό, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, μοβ και κόκκινο
Διαστάσεις 60 Χ 47.5 mm
Βάρος 112 γραμμάρια (83 γραμμάρια τα προηγούμενα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸