Cocktail blog

Φέτα πανέ με μέλι και γλυκάνισο

Υλικά
0,500 γραμ. φέτα σκληρή (όχι λευκό τυρί) κομμένη σε κυβάκια 
2 x 2 x 2 εκατοστά
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 ½ φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
1 ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
3 κουταλιές της σούπας ανθόμελο
1 κουταλιά του γλυκού γλυκάνισο σε κόκκους 
Εκτέλεση

Πασπαλίζουμε τους κύβους της φέτας και τους περνάμε πρώτα από το αυγό και μετά από τη τριμμένη φρυγανιά. Βάζουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο στη φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί καλά (όχι να κάψει). Τηγανίζουμε τους κύβους ομοιόμορφα. Τοποθετούμε τους κύβους σε απορροφητικό χαρτί σε μία ορθογώνια πιατέλα σε σειρά και στη συνέχεια τους περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με γλυκάνισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: