COMFY BOUTIQUE HOTEL στη Καλαμάτα

 Το ξενοδοχείο  είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για την προσωπική σας ευχαρίστηση και ξεκούραση! Το κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με το δικό του ξεχωριστό και “comfy” τρόπο...

Tο Comfy boutique Hotel είναι η νέα άφιξη που έχει ήδη κάνει αίσθηση,φλερτάρει με το ρόλο του νέου hotspot ξενοδοχείου της πόλης! Minimal διακόσμηση και λιτή αρχιτεκτονική περιβάλλουν το ξενοδοχείο Comfy που αποτελεί το νέο city hotel της πόλης. Βρίσκεται στην οδό Κρήτης & Βύρωνος καιμόλις 5 λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο της Καλαμάτας.

Αξιοθέατα

Το φαράγγι του Βυρού αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους φίλους της πεζοπορίας. Ξεκινώντας από την παλιά Καρδαμύλη, παρέχει μία υπέροχη διαδρομή μέσα από σηματοδοτημένα μονοπάτια, διάρκειας περίπου 6 ωρών μέχρι να ξαναφτάσετε στην Καρδαμύλη.
Η πολιτεία της Κορώνης στη νοτιοδυτική άκρη της Πελοποννήσου διατηρεί όλη της τη γραφικότητα, που οφείλεται όχι μόνον στη γεωγραφική της θέση αλλά και στην αρχιτεκτονική της σύνθεση. Τα διώροφα σπίτια με τα περίτεχνα μπαλκόνια και τις στολισμένες προσόψεις, μιλάνε για μια αρχοντιά, αλλά και για την ακμή της πολιτείας σε παλιότερες εποχές.
Η Κορώνη μαζί με τη Μεθώνη είναι δυο πολιτείες που γνώρισαν μεγάλη ακμή από τον 13ο μέχρι τον 17ο αιώνα και απετέλεσαν λιμάνια κλειδιά για το εμπόριο από και προς την Ανατολή, τα "μάτια της Βενετίας" στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.
Στο νοτιότατο άκρο της δυτικής ακτής της Πελοποννήσου βρίσκεται το απέραντο φρούριο της Μεθώνης. Στη μικρή χερσόνησο, που ήταν ήδηοχυρωμένη από την αρχαιότητα, υπήρχε πάντοτε μια πόλη, φημισμένη για το λιμάνι της. Ταυτίστηκε με την πόλη Πήδασο, την οποία αναφέρει ο Όμηρος με το επίθετο "αμπελόεσσα", σαν την τελευταία από τα επτά "ευναιόμενα πτολίεθρα", που ο Αγαμέμνονας προσέφερε στον Αχιλλέα για να κατευνάσει την οργή του!

COMFY BOUTIQUE HOTEL

Κρήτης & Βύρωνος,
Καλαμάτα
τηλ.: 27210 90128
τηλ.: 27210 90326



Προβολή COMFY BOUTIQUE HOTEL σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸