Cocktail blog

Σουπερ θήκη για iPhone 4 - 4S- Στρατιωτικών προδιαγραφών


Griffin Survivor- Στρατιωτικών προδιαγραφών θήκη για iPhone 4 - 4S

Επειδή ατυχήματα εκτός από τους ανθρώπους παθαίνουν πολλές φορές και τα κινητά τηλέφωνα, προστατέψτε έξυπνα το αγαπημένο σας iPhone 4 & 4s πριν να είναι πια αργά! Κλείστε το με ασφάλεια μέσα στο Griffin Survivor και ζήστε άφοβα την κάθε στιγμή, με την ασφάλεια που σας προσφέρει η σούπερ προστατευτική αυτή θήκη!

Το Griffin Survivor iPhone 4 & 4s Case δεν είναι μία ακόμα συνηθισμένη θήκη, αλλά μία θήκη τόσο ανθεκτική που θα μετατρέψει το ευάλωτο iPhone 4 σε σωστό μαχητή, που κερδίζει την πάλη για την επιβίωση ό,τι κι αν του συμβεί!
Σας γλίστρησε από την τσέπη μέσα στη λάσπη;
Έσκασε με φόρα στο τσιμέντο καθώς βγαίνατε από το αμάξι;
Πήρε σβάρνα τα σκαλιά στην πολυκατοικία;
Έπεσε από ψηλά ενώ κάνατε ορειβασία;
Σε όλα τα παραπάνω, αλλά και σε παρόμοια απρόοπτα σενάρια η λύση δίνεται περίτρανα με το Griffin Survivor, που φροντίζει ώστε το iPhone 4 & 4s να μην πάθει ούτε γρατζουνιά!
Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο! Η σκληροπυρηνική αυτή θήκη έχει εγκριθεί από τις αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις του στρατού, που εγγυώνται την αντοχή του! Σκεφτείτε δηλαδή το Griffin Survivor iPhone 4 & 4s Case σαν έναν πολύ ικανό στρατιώτη που μάχεται 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα για την ακεραιότητα της αγαπημένης σας συσκευής και βγαίνει πάντα νικητής!
Χάρη στο ειδικό, ανθεκτικό έναντι στο θρυμματισμό, πολυανθρακικό πλαίσιοστο οποίο τυλίγει το τηλέφωνο, απορροφά με επιτυχία κάθε κραδασμό, ενώ η επένδυση από σιλικόνη παρέχει στο iPhone 4 μια σίγουρη ασπίδα από τις δονήσεις, την άμμο, τη βροχή και τη βρωμιά. Μέσα στο Griffin Survivor το τηλέφωνό σας θα επιβιώσει ακόμα και αν πέσει στο τσιμέντο από ύψος 1,8 μέτρων!
Επιπλέον, το πρακτικό του κλιπάκι για τη ζώνη, σας επιτρέπει να έχετε το τηλέφωνο πάνω σας σε πρώτη ζήτηση, ώστε να μη χρειάζεται να "ψαρεύετε" για να το βρείτε μέσα στην τσέπη ή στην τσάντα αν έχετε τα χέρια σας βρεγμένα ή λερωμένα. Και σίγουρα θα τα έχετε δηλαδή, σαν αυθεντικοί υπαίθριοι και extreme τύποι που είστε!
Μην το σκέφτεστε, λοιπόν και κάντε στο iPhone 4 & 4s δώρο το Griffin Survivor, τη θήκη που θα το προστατέψει ενάντια σε όλα τα δεινά όπως καμιά!

AFASIA.GR

Έδρα εταιρείας
Ανθείας 158,
Πάτρα
τηλ.: 2610 315151



Προβολή AFASIA.GR σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: