Cocktail blog

iPhone 5S θα ειναι έτοιμο προς πώληση το πρώτο τρίμηνο του 2013


Στο διαδίκτυο, τις τελευταίες μέρες, αιωρούνται φήμες για την επικείμενη έναρξη παραγωγής του επόμενου iPhone, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του πολυσυζητημένου iPhone 5. Μεγάλα τεχνολογικά και επιχειρηματικά sites αναφέρουν ότι η εταιρία που εδρεύει στην Καλιφόρνια έχει δρομολογήσει την παραγωγή του διαδόχου τουδίνοντάς του την προσωρινή ονομασία «5S». Μάλιστα, μία κινεζική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η δοκιμαστική παραγωγή του «iPhone 5S» θα ξεκινήσει
μέσα στο Δεκέμβριο, ώστε να είναι έτοιμο προς πώληση το πρώτο τρίμηνο του 2013! Επιπλέον, υπάρχει αναφορά και στον αρχικό αριθμό κομματιών που θα παραχθούν, που πιθανολογείται ότι θα είναι μεταξύ 50.000 – 100.000.
Ο βασικός λόγος για την ταχεία μετάβαση στο επόμενο iPhoneεικάζεται ότι είναι η χαμηλή απόδοση στην παραγωγή του τωρινού τηλεφώνουη οποία και έχει δημιουργήσει τεράστιες λίστες αναμονής ανά τον κόσμο. Η δυσκολία παραγωγής του κινητού –gadget οφείλεται, όπως δήλωσε και η ίδια η Apple τον προηγούμενο μήνα, στο «δύσκολο» design τουΗ προσπάθεια της εταιρίας να το κάνει όσο πιο ελαφρύ και λεπτό γίνεται, με την ταυτόχρονη χρήση ανοδιωμένου αλουμινίου στο σασί του, έκανε την παραγωγή του iPhone 5 εξαιρετικά αργή και η ίδια με τη σειρά της προκάλεσε ελλείψεις στα καταστήματα και λίστες αναμονής 3 - 4 εβδομάδων. Γι' αυτό και πολλοί πιστεύουν ότι θα χρησιμοποιηθούν απλό πλαστικό και γυαλί αυτήν τη φορά, όπως και στα προηγούμενα μοντέλαΑκόμη, πιστεύεται ότι η Appleθέλει να «σπάσει» τον κύκλο του ενός έτους, όσον αφορά στην κυκλοφορία νέων προϊόντων, σ' ένα εξάμηνο, για να γίνει πιο ανταγωνιστική! Ειδικά τώρα που ο μεγάλος αντίπαλός της, ηSamsung, την ξεπέρασε σε πωλήσεις στον τομέα των κινητών.
 
Εκτός του «iPhone 5S», αναμένεται η αναβάθμιση και άλλων προϊόντων του καταλόγου της Apple. Πολύς κόσμος παραπονέθηκε για τη χαμηλή ανάλυση της οθόνης του iPad Mini, την ίδια στιγμή που και η τιμή του είναι υψηλή. Οι φήμες μάλιστα θέλουν τον αμερικανικό κολοσσό να σκέφτεται τη μετάβαση σε High Definitionοθόνη. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο τρίμηνο του 2013, εκτός των νέων iPhone και iPad Mini, θα κυκλοφορήσει και η νέα γενιά της Apple TV!

Δεν υπάρχουν σχόλια: