Cocktail blog

Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο Kinetiks

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, οι φυσικές θεραπείες δεν είναι μόδα ή σημεία των καιρών, αλλά αναγκαιότητα και ευκαιρία να θεραπεύουμε το σώμα μας και την ενέργεια μας, με τον πλέον φυσικό τρόπο.Λεμφικό Μασάζ (Αποτοξίνωσης): Οι ειδικές τεχνικές της Λεμφικής Μάλαξης μπορούν να αυξήσουν τη λεμφική ροή, δηλαδή την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα μας, αποσυμφορίζοντας τους λεμφαδένες και κινητοποιώντας τα λεμφαγγεία. Με την αύξηση της λεμφικής ροής, αυξάνεται η παραγωγή των λεμφοκυττάρων και η δραστικότητα του
ανοσοποιητικού συστήματος. Όταν η λέμφος κινείται, τα κύτταρα δέχονται φρέσκα υγρά και θρεπτικά συστατικά, που κάνουν τους ιστούς πιο ζωντανούς και υγιείς. Το αίσθημα της πραγματικής ξεκούρασης, η βαθύτερη χαλάρωση και μια αληθινή ψυχική ευφορία είναι απτά αποτελέσματα της λεμφικής αποτοξίνωσης! Το σώμα σας θα αναζωογονηθεί κυριολεκτικά, με ένα μοναδικά απαλό μασάζ, που θα σας τυλίξει σαν ένα αδιάκοπο, κατευναστικό χάδι για μία ολόκληρη ώρα! Αντικυτταριδικό:  Η πλέον θεραπευτική εφαρμογή του λεμφικού μασάζ είναι η λεγόμενη Λεμφική Παροχέτευση, μια μέθοδος αποιδηματική, που καταπολεμά δηλαδή το πρήξιμο από την κατακράτηση της λεμφικής περίσσειας στο σώμα μας. Η κυτταρίτιδα είναι μία μορφή οιδήματος που προκύπτει από λιποδυστροφία -μια μεταβολική ανωμαλία- και πρέπει να αντιμετωπίζεται θεραπευτικά και υπεύθυνα. 
Οι αισθητικές ενδείξεις της Λεμφικής Παροχέτευσης σχετίζονται με την ποιότητα του δέρματος, την αποτοξίνωση, την αύξηση της αιμάτωσης, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, την κινητοποίηση της επιφανειακής περιτονίας, την αναζωογόνηση των δερματικών και υποδόριων κυττάρων κ.ά. Με ένα μοναδικό συνδυασμό Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας, και με την βοήθεια ειδικών καλλυντικών σκευασμάτων με πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας (όπως τα αιθέρια έλαια δεντρολίβανου, κυπαρισσιού και μαύρου πιπεριού), το σώμα σας θα αισθανθεί πώς πραγματικά πρέπει να είναι ένα μασάζ για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Full Body and face relaxation: Μία ολόκληρη ώρα χαλαρωτικού μασάζ, μέσα στα αρώματα αιθέριων ελαίων βιολογικής καλλιέργειας και την απόλυτη ηρεμία που προσφέρει ο ολοκαίνουριος, άνετος πολυχώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση, νιώθοντας ξανά ολοζώντανο και ξεκούραστο ολόκληρο το σώμα σας!

Deep tissue: Μία ωριαία θεραπευτική συνεδρία, με στοχευμένες τεχνικές χειρομάλαξης, βαθιάς ανάτριψης και απελευθέρωσης, για απαλλαγή από τα χρόνια μυοσκελετικά συμπτώματα, από ειδικούς του Κέντρου! Απαλλαχτείτε από τον πόνο, το βάρος και το σφίξιμο, νιώθοντας ξανά ευεξία και ευλυγισία σε ολόκληρο το σώμα σας!

Tip: Ο Μάρκος-Βαλσάμης Λυρίτσης είναι Πτυχιούχος Τμημάτων Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας, και έχει ειδικευθεί στη Λεμφική Μάλαξη στην Αισθητική Σχολή Μασάζ του Παρισιού και στη Λεμφική Παροχέτευση μέσω της ZML Γερμανίας .
 

  • Μασάζ σε όλο το σώμα και το πρόσωπο που χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και βελτιώνει τη στάση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από πόνους και εντάσεις
  • Μοναδικός συνδυασμός Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας
  • Ειδικά καλλυντικά με πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας

Kinetiks

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία για ραντεβού: 2315 314604

Ώρες επικοινωνίας: 10:00-14:00 & 17:00-20:00
Αγγελάκη 35
54621 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Kinetiks, Θεσσαλονίκη, 54621, Αγγελάκη 35
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: