Cocktail blog

Ξενοδοχείο PENSION ACRONAFPLIA στο Ναύπλιο


Στα δρομάκια της Παληάς Πόλης του Ναυπλίου δημιούργησαν ένα δίκτυο καταλυμάτων που προσφέρονται να σας φιλοξενήσουν κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην αιωνόβια και πανέμορφη αυτή πόλη!
Καρδιά του δικτύου καταλυμάτων είναι το κτίριο της οδού Παπανικολάου 34 όπου λειτουργεί και ο χώρος υποδοχής!
Όλα τα καταλύματα φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, ανακαινισμένα με ιδιαίτερη φροντίδα.

Αξιοποιώντας την προσωπικότητα του κάθε κτιρίου δημιούργησαν μια γκάμα από μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, καθώς και διαμερίσματα, έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε σας απαίτηση. Κάθε δωμάτιο αλλά και κάθε κτίριο έχει την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση που το διαφοροποιεί σαν ατμόσφαιρα αλλά και σαν κατηγορία.
Έτσι οι τοίχοι με την πέτρινη διακόσμηση, βαμμένοι με τα ζεστά ελληνικά χρώματα, τα κλασικά ξύλινα έπιπλα, τα σφυρήλατα μεταλλικά κρεβάτια, τα ξύλινα ταβάνια, οι κουρτίνες και τα διακοσμητικά εναλλάσσονται και συνδυάζονται για να μετατρέψουν τους χώρους που θα σας φιλοξενήσουν σεφιλικούς, λειτουργικούς, ζεστούς χώρους, σε αρμονία με την αισθητική, τηδομή, την ιστορία και την "πνοή" της υπέροχης πόλης του Ναυπλίου.

Ναύπλιο!

Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, σύμφωνα με τη γνώμη όχι μόνο των ίδιων των Ναυπλιωτών, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της απ' όλο τον κόσμο...
Βενετοί, Φράγκοι και Τούρκοι, 
έχουν αφήσει τα ίχνη τους στο υπέροχα φωτολουσμένο τις νύχτες φρούριο του Παλαμηδίου...
Το Ναύπλιο αποπνέει μια καταπληκτική Βενετσιάνικη γοητεία. Τα πολλάσοκάκια με τα πλακόστρωτα σκαλοπάτια, στο παλιό τμήμα της πόλης. Η οδόςΣταϊκοπούλου φημίζεται για τις πασίγνωστες ταβέρνες και ευτυχώς η πόλη συνεχίζει να διατηρεί το γραφικό της περιβάλλον παρ' όλη την μαζική τα τελευταία χρόνια τουριστική ανάπτυξη.
 

PENSION ACRONAFPLIA

Παπανικολάου 34 & Αγίου Σπυρίδωνος 6
Ναύπλιο
τηλ.: 27525 00042
τηλ.: 27520 96404
 
τηλεφωνική επικοινωνία στα 27525 00042 ή 27520 96404 γιακράτηση


Προβολή PENSION ACRONAFPLIA σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: