Cocktail blog

Playboy Wine Club για τους λάτρεις του κρασιού


ΗΠΑ: η Playboy Enterprises έχει ξεκινήσει το Playboy Wine Club για τους λάτρεις του κρασιού στις ΗΠΑ.
Η online λέσχη έχει ξεκινήσει μέσω μιας συμφωνίας για χορήγηση άδειας με το κρασί Barclay’s.
Η λέσχη κρασιού Playboy λέγεται ότι είναι «η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών βασισμένων στο διαδίκτυο» για την εταιρεία. Η λέσχη περιλαμβάνει ένα πλήρες τριμηνιαίο πρόγραμμα παράδοσης, στη τιμή των 129 δολαρίων, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και online προσφορές κρασιού για ιδιαίτερους πελάτες. Μέλη της Λέσχης κρασιού Playboy, μπορεί να είναι μόνο κάτοικοι των ΗΠΑ.

Ο Scott Flanders, Διευθύνων Σύμβουλος της Playboy Enterprises, δήλωσε: «Ο τρόπος ζωής Playboy είναι να φέρουμε το καλύτερο που ο κόσμος έχει να προσφέρει στους καταναλωτές Επιλέγουμε προσεκτικά μια χούφτα κρασιών που αντιπροσωπεύουν την ουσία της μάρκας Playboy – απολαυστικά πρόσχαρα, επιεική και προσεκτικά κατασκευασμένα – καθώς ο καταναλωτής επιθυμεί να γιορτάσει τη ζωή και να την ζήσει με λίγο στυλ. »
Άλλες επιλογές κρασιού θα είναι διαθέσιμες σε πακέτα τριών, τεσσάρων, έξι και 12 μπουκαλιών και οι τιμές θα κυμαίνονται από $ 9 έως $ 100 ανά μπουκάλι. Ο δικτυακός τόπος θα περιλαμβάνει επίσης «à la carte κρασιά» από 13 έως $ 150 ανά μπουκάλι.
Η λέσχη κρασιού Playboy πρόκειται να προσφέρει επίσης περιηγήσεις κρασιού και γευσιγνωσίας και η αρχική προσφορά εγγραφής είναι 10 δολάρια με κανένα κόστος ή υποχρέωση.
Robert Imeson, Διευθύνων Σύμβουλος της Barclay, πρόσθεσε: «το Playboy είναι ένα από τα πιο δυναμικά και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε την παθιασμένη και πολυποίκιλη βάση οπαδών του με τις επιμελημένες επιλογές από εξαίρετα κρασιά μας. προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τους παραγωγούς μας  που αντιπροσωπεύουν μεγάλη αξία και άψογη ποιότητα. »
Τα κρασιά περιλαμβάνουν το 2011 Granite Ridge Cabernet-Merlot για $ 15, 2008 Tremo Selected Harvest για $ 60 και Roux de  Beauces Champagne για $ 45.
Επισκεφτείτε το  playboywineclub.com για περισσότερες πληροφορίες.

krasiagr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: