Rafting και Rappel στην Καρύταινα Αρκαδίας


Rafting, μια εντυπωσιακή δραστηριότητα, σε ένα από τα ομορφότερα ποτάμιαστην Ελλάδα. H διαδρομή βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα σε επιβλητικό φαράγγιμε πεντακάθαρα νερά και τρομερή βλάστηση.
Στη διάρκεια της διαδρομής, θα διασχίσετε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο, με δένδρα που φτιάχνουν τούνελ πάνω από το νερό, πέτρινα τοξωτά γεφύρια, πηγές που "σκάνε" μέσα από τα πλατάνια και εντυπωσιακά γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι.
Στη δραστηριότητα μπορεί να συμμετέχει όλη η παρέα, μιας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σωματική δύναμη, παρά μόνο καλή διάθεση και ατέλειωτο κέφι.

Επίσης, όποιος θέλει, μπορεί να δοκιμάσει τη συναρπαστική εμπειρία τουrappel. Πρόκειται για εντυπωσιακή δραστηριότητα που σου δίνει την αίσθηση ότι πετάς στο κενό. Αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να φωτογραφίσετε ή να τραβήξετε video την παρέα σας.
Η βάση του RAFTING CLUB - περιπέτεια βρίσκεται στην Καρύταινα, ένα από ταομορφότερα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καταπληκτική θέα. Λειτουργεί με νέα διεύθυνση και φιλοσοφία, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με καθιστικό, τζάκι και αποδυτήρια. Εκεί θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας και, αφού αλλάξετε στα αποδυτήρια, θα μεταβείτε με τα δικά τους μεταφορικά μέσα στο ποτάμι για να ξεκινήσει η δραστηριότητα.
Ζήστε την περιπέτεια!
 

RAFTING CLUB - περιπέτεια

Καρύταινα
Αρκαδία
τηλ.: 210 9646366
τηλ.: 6944 948487
 


View Περιπέτεια in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸