Cocktail blog

Προβάλλετε το ακίνητο σας στο site που κατέχει τις πρώτες θέσεις στο google-urbanexperts.gr

Ξεχωρίστε από το πλήθος. Κάντε την έξυπνη κίνηση και γλιτώστε χρόνο και χρήμα. Γλιτώστε χρόνο από άσκοπες υποδείξεις και χρήμα από περιττές προμήθειες και εξασφαλίστε μια διακεκριμένη προβολή. Ακριβώς, μιλάμε σε όλους εσάς που είτε θέλετε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο σας, δεν ξέρετε το πώς και το που.Στο urbanexperts, στο site που κατέχει τις πρώτες θέσεις στο google (π.χ. «ακίνητα ιδιωτών»), εκτενή παρουσία στα social media (Facebook, Twitter) και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με γραφεία real estate του εξωτερικού θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.
Αφήστε τις απλές αγγελίες που ανήκουν στο παρελθόν και χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας. Δώστε στο ακίνητό σας την προβολή που του αξίζει κάνοντας το με πιστότητα που αγγίζει το 95%.Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η δημιουργία της αγγελίας σας και η παρουσίαση της στο site (επαγγελματική φωτογράφηση με απεριόριστες λήψεις, εικονική περιήγηση (360° tour), κάτοψη ακινήτου, web marketing, φιλοξενία 6 μηνών)και δείτε τις ανεπιτυχείς προσπάθειες μηνών να έχουν τελικά αίσιο τέλος. Τόσο απλά, σίγουρα και άμεσα.

  • Αφήστε τις απλές αγγελίες που ανήκουν στο παρελθόν και χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας.
  • Δώστε στο ακίνητό σας την προβολή που του αξίζει κάνοντας το με πιστότητα που αγγίζει το 95%
  • Προβάλλετε το ακίνητο σας στο site που κατέχει τις πρώτες θέσεις στο google (π.χ. «ακίνητα ιδιωτών»), εκτενή παρουσία στα social media (Facebook, Twitter) και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με γραφεία real estate του εξωτερικού
  • Οι φθηνότερες και πιο ποιοτικές φωτοαγγελίες της αγοράς

Image 2Image 3
Τηλ. επικοινωνίας: 2311211470, 6945720787 (ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-18.00) ή στο:  info@urbanexperts.gr


Urbanexperts.gr

info@urbanexperts.gr
+30 2311 211470, 210 2469124
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: