Συσκευή Slimming and Beautifying 6 σε 1 για Αποτελεσματικές Θεραπείες Ομορφιάς, Αντιγήρανσης, Αδυνατίσματος και Σύσφιξης, σε Πρόσωπο και Σώμα


Η Slimming and Beautifying είναι μία συσκευή ομορφιάς ιδανική για πρόσωπο και σώμα, αφού χάρη στις τέσσερις τεχνολογίες που διαθέτει θα γίνει μοναδικό «όπλο» ομορφιάς στα χέρια σας. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, μπορείτε να κάνετε θεραπείες αντιγήρανσης, αντιμετώπισης της ακμής και των σημαδιών, αδυνατίσματος, εξάλειψης της κυτταρίτιδας, σύσφιξης και μασάζ.

Ιοντοφόρεση
Πρόκειται για τη μέθοδο που χρησιμοποιούν τα καλύτερα ινστιτούτα αισθητικής. Είναι η εισαγωγή διαφόρων ιόντων μέσα στους ιστούς του δέρματος, με τη βοήθεια συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλής τάσης. Το αποτέλεσμα είναι, να ανοίγουν οι φραγμένοι πόροι στο δέρμα και να ενεργοποιούνται διαφορετικές λειτουργίες, όπως η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και πρωτεινών, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση ρυτίδων, χαλάρωσης και ακμής και στην ενυδάτωση του δέρματος. Η ιοντοφόρεση βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην αποτελεσματική απορρόφηση σε βάθος, των καλλυντικών προϊόντων, αυξάνοντας τη δράση τους.
Υπέρηχοι
Οι υπέρηχοι είναι ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας που διεισδύουν βαθιά μέσα στο δέρμα και τους ιστούς και δημιουργούν θερμότητα, η οποία συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού και στην αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς. Επίσης επηρεάζουν τις κινήσεις των κυττάρων με τη βοήθεια του μικρο-μασάζ, βοηθούν στην αναγέννηση των ιστών και στην ενεργοποίηση της λέμφου, συμβάλλοντας στην αποβολή των τοξινών, τη λιποδιάλυση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η θεραπεία με υπερήχους είναι ιδανική για την τόνωση, αντιγήρανση και αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.
Φωτοθεραπεία LED
Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους στην αντιμετώπιση προβλημάτων της επιδερμίδας. Το κόκκινο και το μπλε φως που χρησιμοποιούνται συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο. Το κόκκινο φως, αυξάνει την θερμοκρασία των ιστών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τα κύτταρα αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μπλε φως εξουδετερώνει τα βακτηρίδια P. acnes που προκαλούν την ακμή και μειώνει τις φλεγμονές και βοηθάει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος.
Ηλεκτροθεραπεία EMS
Η τεχνολογία μικρορευμάτων συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, την κίνηση των μυών και την κυτταρική ανανέωση και λειτουργία. Επίσης, βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλοντας στην ολική αναζωογόνηση της επιδερμίδας, αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών, και τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης συμβάλλοντας στην παραγωγή νέων κυττάρων. Η μέθοδος αυτή, είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η επιδερμίδα ανανεώνεται, και γίνεται πιο ελαστική και σφιχτή.


  • Συσκευή 6 σε 1 για θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος.
  • Χρησιμοποιεί 4 διαφορετικές τεχνολογίες: Ιοντοφόρεση, Υπέρηχοι, Φωτοθεραπεία (Led) και EMS.
  • Ιδανική για: Αντιγήρανση, Αντιμετώπιση της Ακμής, Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Μασάζ.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς συσκευής: 15V, 800mA
  • Διαστάσεις: 190x80x60 mm
  • Βάρος: 240g

Image 2Image 1




Groupon Products

- Ελλάδα
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸