Cocktail blog

Χελυδορέα Country House στα Τρίκαλα Κορινθίας

 Η Χελυδορέα βρίσκεται στα Τρίκαλα Κορινθίας, σ' ένα ορεινό τοπίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς με θέα το Κορινθιακό και σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας. Απέχει μόνον 144 χλμ. από την Αθήνα και 25 λεπτά απ' το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο. Το Χελυδορέα προσφέρει στους ενοίκους του ευχάριστη διαμονή σ' ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα αποτελεί ορμητήριο για άθληση και ψυχαγωγία. Οργανώνονται συστηματικά ομαδικές δραστηριότητες για επιχειρήσεις, φιλανθρωπικά σωματεία, ψυχαγωγικούς & περιβαλλοντικούς συλλόγους.

 
Μπορείτε να χαλαρώσετε στο φιλόξενο καθιστικό ή να απολαύσετε τις σπιτικές νοστιμιές που σερβίρονται στο εστιατόριο-μπαρ δίπλα στο τζάκι. Για τους λάτρεις της φύσης, ο καταπράσινος κήπος του έχει άπλετη θέα στον Κορινθιακό και τα βουνά της Ζήρειας και της Ρούμελης.     
 
Το ήρεμο φυσικό περιβάλλον και ο καθαρός αέρας του βουνού προσφέρονται για σωματική και ψυχική ανάταση & χαλάρωση, με διάφορες δραστηριότητες στη περιοχή όπως ιππασία και trekking. Έχοντας υιοθετήσει εξ' αρχής μιαπεριβαλλοντοκεντρική νοοτροπία, οι οικοδεσπότες του Χελυδορέαενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τους επισκέπτες τους για τη χλωρίδα, την πανίδα, τα οικοσυστήματα του ορεινού όγκου της Κορινθίας και τη σημασία προστασίας του και διοργανώνουν πολιτιστικά και επιμορφωτικά προγράμματα.
 
Επιπλέον, πιστεύουν στο κοινωνικό έργο μέσα από την επιχειρηματικότητα καιπροσφέρουν πάντα ένα ποσοστό από τα κέρδη τους από τις ομαδικές δραστηριότητες, σε μη κερδοσκοπικά φιλανθρωποκεντρικά σωματεία τα οποία αγωνίζονται με αξιοπρέπεια για την επίτευξη των στόχων τους (βλ. Υγιής Επιχειρηματικότητα).
 

Χελυδορέα

Τρίκαλα
Κορινθία
τηλ.: 2743 091444
τηλ.: 2743 091445



Προβολή Χελυδορέα σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: