Cocktail blog

Kalafati Hotel στην πανέμορφη πόλη της Ιτέας

Στην όμορφη πόλη της Ιτέας, πολύ κοντά στη θάλασσα και με πανοραμική θέα στον Κρισσαίο κόλπο, το Kalafati Hotel σας καλωσορίζει χειμώνα - καλοκαίρι, για να σας προσφέρει άνετη διαμονή σε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Συνδυάστε τις καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές σε ένα ξενοδοχείο που φημίζεται για την παραδοσιακή φιλοξενία του!
 Η πλέον των 30 χρόνων επιτυχημένη παρουσία τους στην περιοχή, εγγυάται την άψογη εξυπηρέτησή σας. Το Kalafati Hotel διαθέτει 40 δωμάτια, όλα πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα πρόσφατα. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και διαθέτει χώρο στάθμευσης.  Η εμπειρία τους, οι εγκαταστάσεις και η τοποθεσία του ξενοδοχείου το καθιστούν μια άριστη επιλογή για όλους τους τύπους επισκεπτών.

Σε απόσταση μόλις 180 χλμ. από την Αθήνα, ένα μόνο τέταρτο από Δελφούς, το Γαλαξίδι, την  Άμφισσα και μισή ώρα από Αράχοβα και τον  Παρνασσό μπορείτε να  επιλέξετε το Kalafati Hotel για αποδράσεις ξεκούρασης και χαλάρωσης, αλλά και ως ορμητήριό σας για εκδρομές στα μοναδικά αξιοθέατα της περιοχής.
Όλα τα δωμάτια παρέχουν:
Kλιματισμό / Θέρμανση
Μπαλκόνι με θέα
Ιδιαίτερο λουτρό
Τζακούζι (επιλεγμένα δωμάτια)
Ψυγείο
Δορυφορική τηλεόραση
Απευθείας τηλεφωνική γραμμή
Ασύρμαστη σύνδεση στο internet (WiFi - δωρεάν)
Στεγνωτήρα μαλλιών
Υπηρεσία πλυντηρίου
 

Kalafati Hotel

Γκιώνας 1,
Ιτέα Φωκίδας
τηλ.: 22650 32294
τηλ.: 22650 32295
τηλ.: 22650 32216



Προβολή Kalafati Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: