Μαξιλάρι μασάζ Shiatsu-SMC

 Απολαύστε τα ευεργετικά οφέλη ενός εκπληκτικού μασάζ shiatsu στον αυχένα, στη μέση και στην πλάτη.
Η καθημερινή χρήση του μαξιλαριού μασάζ SMC επαναφέρει την ευεξία μετά από μια κουραστική μέρα! Απολαύστε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στο σπίτι ή το γραφείο. Τοποθετήστε το στην καρέκλα - στην πολυθρόνα - στα πόδια σας καιανακουφιστείτε
Το μασάζ δόνησης καταπολεμά αποτελεσματικά το άγχος και την κόπωση, ενώ συγχρόνως ανακουφίζει από τους πόνους. Είναι ιδανικό για αυχενικά προβλήματα και πονοκεφάλους.

Διαθέτει 4 περιστρεφόμενες κεφαλές μασάζ Shiatsu και 2 διαφορετικές κατευθύνσεις μασάζ (δεξιόστροφα-αριστερόστροφα) και υπέρυθρη θερμότητα, ξεχωριστά ή σε συνδυασμό.
Η θερμική δράση διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και στα πιο βαθιά στρώματα των ιστών, ενισχύοντας σημαντικά τα θετικά αποτελέσματα του μασάζ. Διαθέτει τηλεχειριστήριο για άνετη χρήση όλων των λειτουργιών της συσκευής.
Με πρακτικό κάλυμμα για εύκολο καθαρισμό. Τοποθετείται εύκολα σε κάθε τύπο καρέκλας. Η δράση του μασάζ αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετική κατά τη θεραπεία ταλαιπωρημένου μυϊκού συστήματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επιδρά ευεργετικά στο αγγειακό σύστημα.
  • Οδηγίες χρήσεως σε 15 γλώσσες και στα Ελληνικά
  • Εγγύηση 3 ετών
  • CE.

MEDISANA

Χελμού 11,
Νέο Ηράκλειο
τηλ.: 210 2750932



Προβολή Medisana σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸