Cocktail blog

Ασύρματ φόρτωση από τη Volvo Trucks

Με το νέο ασύρματο χειριστήριο «Work Remote», η Volvo Trucks προσφέρει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ελέγχουν πολλαπλές λειτουργίες της διαδικασίας φόρτωσης του οχήματος χωρίς κόπο.Η διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης ενός οχήματος είναι μια –συχνά- χρονοβόρα φάση, που δύναται να περιορίσει σημαντικά την αποδοτικότητα μιας μεταφορικής εταιρείας.
Προκειμένου να προσφέρει ακόμα πληρέστερες λύσεις στους πελάτες της και σε αυτόν τον τομέα, η Volvo Trucks, εξέλιξε το σύστημα «Work Remote», η χρήση του οποίου είναι σε θέση να συμβάλει στην μείωση του χρόνου που απαιτείται για την φόρτωση του οχήματος αλλά και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του οδηγού.

Το Work Remote της Volvo Trucks είναι ουσιαστικά ένα ασύρματο χειριστήριο μέσω του οποίου, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει διάφορες λειτουργίες του οχήματος, για τις οποίες, σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να εισέλθει επανειλημμένα εντός της καμπίνας ή της καρότσας του οχήματος.
Συγκεκριμένα, το Volvo Work Remote επιτρέπει στον οδηγό να ελέγξει την λειτουργία αυξομείωσης της απόστασης του οχήματος από το έδαφος μέσω της αερανάρτησης, να ελέγξει τον καταμερισμό του φορτίου μεταξύ των αξόνων να κλειδώσει το φορτηγό κ.ά. Παράλληλα είναι σε θέση να κάνει χρήση ακόμα και επιμέρους συστημάτων του οχήματος όπως η –τυχόν- υδραυλική πόρτα, ο γερανός κ.ά.
Το σύστημα Work Remote θα είναι διαθέσιμο από το Volvo με τη νέα γενιά του FH μέσα στο 2013.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: