Cocktail blog

Τρικάλων Μούσες Art Suite

Ο ξενώνας Τρικάλων Μούσες Art Suite, στα Τρίκαλα Κορινθίας, υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους του το χειμώνα του 2010! Το μυστικό της επιτυχίαςτου είναι οι πέτρινες σουίτες του με θέα τον Κορινθιακό κόλπο και τις κορυφές της Ζήρειας που παρασύρουν τους ενοίκους τους σε κόσμους μακρινούς. Καθεμιά έχει το όνομά της και το δικό της ξεχωριστό ύφος!
Σουίτα«Ερατώ»
Mια μικρή σκηνογραφία, ένας συνδυασμός χρωμάτων, μια γλυκιά θαλπωρή είναι το κεντρικό «θέμα» αυτής της σουίτας. Διαθέτει καθιστικό, τζάκι, τζακούζι, τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ, σεσουάρ, μπουρνούζια, καλλυντικά priza κλπ. Η ένδυση και το στρώμα είναι COCO-MAT.

Σουίτα«Ευτέρπη»
H μαγική και άνετη επίπλωση, η απεριόριστη θέα και ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων κάνουν την διαμονή σας στην σουίτα «Ευτέρπη» αξέχαστη! Διαθέτει σαλόνι, τζάκι, τηλεόραση LCD,καφετιέρα, μπουρνούζια, μπάνιο με τζακουζι, καλλυντικά priza κλπ. Και σε αυτή τη σουίτα η ένδυση και το στρώμα είναι COCO-MAT.
Σουίτα «Πολύμνια»
Τα ξύλινα δοκάρια σε φυσικό χρώμα, το υδρομασάζ-χαμάμ, η ησυχία και η καλόγουστη διακόσμηση είναι αυτά που κάνουν την διαμονή σας στην σουίτα «Πολύμνια» μοναδική! Διαθέτει πουπουλένια παπλωματά, στρωματά και ένδυση COCO-MAT, τζάκι μπουρνούζια, καλλυντικά priza, καφετιέρα, σεσουάρ, τηλεόραση LCD κλπ.
Σουίτα «Τερψιχόρη»
Ένας μικρός πύργος με θέα που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής! Το μόνο που ακούγεται είναι το νερό από το τζακούζι, τα βήματα στην ξύλινη σκάλα που σας ανεβάζει στην κρεβατοκάμαρα, με τα πουπουλένια παπλωματά και ένδυση από την COCO-MAT. Κάνουν την διαμονή σας παραμυθένια!
Το πρωινό σερβίρεται στο κεντρικό σαλόνι του κτιρίου από τις 9:00 έως τις 11:00π.μ. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στο εστιατόριο του«Αρχοντικού Φιαμέγκου» με μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακές γεύσειςεπιμελημένες από τον Σεφ: Παναγιώτη Μπλέτσο. Εκτός από χαλάρωση και καλό φαγητό θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στη φύση κάνοντας τη βόλτα σας στα μονοπάτια του δάσους αλλά και να επισκεφθείτε τα οινοποιεία της Νεμέας με τους υπέροχους αμπελώνες. Εκεί, οι άνθρωποι του οινοποιείου θα σας ξεναγήσουν στους αμπελώνες Κ. Παλυβού καθώς επίσης και μια εμπειρία γευσιγνωσίας οίνου.
Το Τρικάλων Μούσες Art Suite είναι κάτι παραπάνω από ένα κατάλυμα. Είναι μία εμπειρία ζωής. Απολαύστε την!
 

Τρικάλων Μούσες Art suite

Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας,
τηλ.: 6974 706547
τηλ.: 6974 764735



Προβολή Τρικάλων Μούσες Art suite σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: