Παριζιάνικο Bistrot, La Place Mignonne

Στη μικρή πλατεία απέναντι από το Λευκό Πύργο, το La Place Mignonne, στην καρδιά της πόλης, έχει κερδίσει τις καρδιές όσων αναζητούν ποιότητα στη γεύση, ποικιλία εδεσμάτων, πλούσια κάβα, περίτεχνα και δροσιστικά cocktails, προσεγμένο service, φιλική ατμόσφαιρα και χαλαρή μουσική.Το La Place Mignonne ήρθε φέρνοντας «παριζιάνικο» αέρα στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Επηρεασμένο από τη φιλοσοφία των bistrots αλλά απόλυτα εναρμονισμένο με τις ανάγκες της πόλης λειτουργεί όλη μέρα για καφέ, φαγητό ή ποτό. Στο πλούσιο μενού του, θα βρείτε
απολαυστικά πιάτα και γλυκά, και στο bar, θα χαλαρώσετε με ένα ποτήρι κρασί, μία παγωμένη μπύρα, ένα special whisky ή ένα δροσιστικό cocktail. Το La Place Mignonne έχει την κατάλληλη πρόταση για την κάθε στιγμή, με καθαρά ποτά, προσιτές τιμές και γνώση των ιδανικών αναλογιών.
Τώρα, το όμορφο bistrot, σας φέρνει το πρωινό σας στο σπίτι, σε ένα κουτί με καφέδες και πολλές λαχταριστές απολαύσεις. Αλμυρά και γλυκά εδέσματα, όλα χειροποίητα, θα αποτελέσουν το ιδανικό κυριακάτικο ξύπνημα και ξεκίνημα της ημέρας σας.Το έμπειρο προσωπικό του La Place Mignonne, αναλαμβάνει και την υποστήριξη των εκδηλώσεών σας στον χώρο της επιλογής σας, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το menu, διαμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση και όλα διοργανώνονται τέλεια για εγγυημένη επιτυχία.


  • Απολαύστε ένα πλούσιο κυριακάτικο πρωινό στο κρεβάτι με λαχταριστές χειροποίητες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες και καφέ
  • Με delivery στο σπίτι σας, για να μην χρειαστεί να βγείτε έξω
  • Στη μικρή πλατεία απέναντι απο το Λευκό Πύργο, το La Place Mignonne, έχει κερδίσει όσους αναζητούν ποιότητα στη γεύση, ποικιλία εδεσμάτων, πλούσια κάβα, περίτεχνα και δροσιστικά cocktails, προσεγμένο service, φιλική ατμόσφαιρα, χαλαρή μουσική.

La Place Mignonne

Εθνικής Αμύνης 4
54621 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
ηλ. επικοινωνία για παραγγελία από Παρασκευή ή Σάββατο στο 2310 288354 

Ωράριο Delivery: 09:00-12:00

Για take-away (απαιτείται παραγγελία): Εθνικής Αμύνης 4, Θεσσαλονίκη 
La Place Mignonne, Θεσσαλονίκη, 54621, Εθνικής Αμύνης 4
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸