Οι πιο σικ παρουσίες των «Χρυσών Σφαιρών»

Φαντασμαγορική  βραδιά των Golden Globes με τις χολυγουντιανές πρωταγωνίστριες και τους γοητευτικούς αστέρες να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα ασταμάτητα φλας των φωτογράφων.     Φορώντας δημιουργίες τεράστιων οίκων μόδας, οι λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν έναν απολαυστικό glamorous αέρα στα βραβεία μεταμορφώνοντας το red carpet σε… πασαρέλα!Επιλέγοντας μία υπέροχη δημιουργία του οίκου Chanel η Anne Hathaway, η οποία μάλιστα απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης Ηθοποιού, β’ γυναικείου ρόλου», έκανε μία αναμφισβήτητα εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ το supermodel Heidi Klum περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μία εκθαμβωτική τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτο το καλλίγραμο πόδι της.

 
Η Jennifer Lopez συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Casper Smart και έδειχνε εκθαμβωτική στη nude τουαλέτα του οίκου Zuhair Murad που τόνιζε άψογα τις θηλυκές καμπύλες της. Από την άλλη, οι λατίνες Eva Longoria και Salma Hayek έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις αποκαλυπτικές total black δημιουργίες τους που αναδείκνυαν το φλογερό ταμπεραμέντο τους.
Η μούσα του οίκου Christian Dior, Marion Cotillard δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει μία υπέροχη coral δημιουργία του γαλλικού οίκου για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί ενώ η Julianne Moore επέλεξε ένα outfit σε ασπρόμαυρο χρώμα.
Ανάμεσα στου κυρίους ξεχώρισαν ο πάντα κομψός Leonardo Di Caprio, ο γοητευτικός Bradely Cooper και ο το teen idol, Robert Pattinson.agelioforos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸