Cocktail blog

Ξενώνα Ντοβρά στα Ζαγοροχώρια

 Σε απόσταση πολύ μικρότερη των 25 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας, που ξεκίνησε την λειτουργία του το Μάρτιο του 2006.
'Ντοβρά' είναι το παλαιό Σλάβικο όνομα που χαρακτήριζε το χωριό Ασπράγγελοι στην είσοδο του οποίου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Πρόκειται για το πρώτο χωριό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τα Ζαγοροχώρια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στη πρώτη διασταύρωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε όλους τους προορισμούς των Ζαγοροχωρίων.
Ένα ξενοδοχείο κτισμένο με πέτρα, εναρμονισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, που διαθέτει άνετους χώρους και σύγχρονα οργανωμένες υποδομές.
Το ξενοδοχείο ΝΤΟΒΡΑ διαθέτει στο σύνολό του 10 δωμάτια, 4 τρίκλινα και 6 δίκλινα. Όλα διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα που αρμόζει στη ξακουστή νοοτροπία και νοικοκυροσύνη του Ζαγορίου. Χώροι που διαθέτουν ότι χρειάζεται ο επισκέπτης και προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση.
Στη φιλική ατμόσφαιρα του μπαρ που βρίσκεται στην κύρια είσοδο του Ξενοδοχείου, μπορείτε να απολευσετε το ρόφημα ή το ποτό σας ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σε ένα κομψό, πολυτελές και άνετο περιβάλλον σερβίρονται τα τρία γεύματα της ημέρας. Πλούσιο πρωινό με ντόπια άγνα προϊόντα, μεσημεριανό και βραδινό με ζεστό παραδοσιακό φαγητό και τις ξακουστές πίτες του Ζαγορίου, αλλά και με φαγητά της ώρας με κρέατα επιλεγμένα από τα καλύτερα βοσκοτόπια της περιοχής.














  • Late check out στις 16:00
Παροχές ξενοδοχείου:
  • Mπαρ
  • Εστιατόριο
  • Αίθουσα Εκδηλώσεων


Ξενώνας Ντοβρά
Ασπράγγελοι, Ζαγοροχώρια
Τηλέφωνο: 26530 22828
http://www.dovra.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια: