Ζώνη με χειρολαβές για το συνεπιβάτη Μοτοσικλέτας

Η εταιρεία Grip-n-Ride παρουσίασε πρόσφατα μια πατέντα, η οποία ευνοεί την άνεση του συνεπιβάτη, καθώς και την ασφάλεια και των δύο επιβαινόντων. Πρόκειται για μια ζώνη με χειρολαβές!Σας έχουμε αναφέρει πόσο σημαντική είναι η σωστή θέση και η άνεση του συνεπιβάτη, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τον αναβάτη. Αλλωστε, ένας συνεπιβάτης που δεν κάθεται σωστά ή κουνιέται συνεχώς επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό αρνητικά τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας.

Οι σχεδιαστές του Grip-n-Ride, λοιπόν, έχουν την πρότασή τους για αυτό το πρόβλημα.Μια ζώνη μέσης για τον αναβάτη, η οποία διαθέτει δύο χειρολαβές για να πιάνεται ο συνεπιβάτης. Χάρη σε αυτές, ο τελευταίος κάθεται άνετα πάνω στη μοτοσικλέτα (ακόμη κι αν αυτή δε διαθέτει χειρολαβές στο πίσω μέρος, όπως πολλά supersport) και, εφόσον πιάνεται από τον αναβάτη, οι δύο επιβαίνοντες συμπεριφέρονται ως ένα σώμα πάνω στη μοτοσικλέτα.
Εκτός από τις πολύ χρήσιμες χειρολαβές, η συγκεκριμένη ζώνη προσφέρει και προστασία στον αναβάτη, όπως και οι υπόλοιπες ζώνες μέσης. Η Grip-n-Ride είναιελαφριά και άνετη, διαθέτει ανακλαστικά για τη νυχτερινή οδήγηση, είναιαδιάβροχη και μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και σε οδήγηση supersport μοτοσικλέτας (αντικαθιστώντας την κουραστική «υποχρέωση» του συνεπιβάτη να στηρίζεται με τα χέρια στο ρεζερβουάρ).
Μπορείτε να την παραγγείλετε στο site της εταιρείας, έναντι 79,95 δολαρίων (60 ευρώπερίπου), με δωρεάν μεταφορικά.

autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸