Cocktail blog

Erofili Hotel στην Πορταριά

Το ξενοδοχείο Erofili βρίσκεται στο κέντρο της Πορταριάς, 15 χιλ. από την πόλη του Βόλου, ακριβώς επάνω στο δρόμο που πηγαίνουμε για το χιονοδρομικό Χανίων Πηλίου και την διασταύρωση προς την παραδοσιακή Μακρινίτσα. Ανήκει στα καταλύματα με σύγχρονα στοιχεία εσωτερικών χώρων και με εξωτερικό ύφος μορφής πηλιορείτικου παραδοσιακού ξενώνα, γι' αυτό και κάνει τη διαμονή στην Πορταριά Πηλίου μοναδική!

Έχει εκπληκτική θέα στην πόλη του Βόλου, τη γραφική Μακρυνίτσα, το βουνό των Κενταύρων, και την παραδοσιακή Πορταριά! Έτσι μετατρέπει τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!
Το Erofili Hotel λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τιςχειμερινές διακοπές στο Πήλιο αλλά και για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Mε ορμητήριο το ξενοδοχείο Erofili μπορείτε να συνδυάσετε πολλέςδραστηριότητες στο Πήλιο, και να ανακαλύψετε τις ομορφιές που κρύβει τόσο στις καταγάλανες παραλίες του όσο και στις καταπράσινες πλαγιές του.
Οι σύγχρονες ανέσεις στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, οι άνετοι και καλάοργανωμένοι χώροι του, η αίθουσα υποδοχής, το σαλόνι με το τζάκι, το καφέ-μπαρ & η αίθουσα πρωινού όπου μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικόχειροποίητο παραδοσιακό πρωινό -με αγνά υλικά- είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσουν!
Από την άλλη, τα δωμάτια, έχουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ, και είναι ιδανικά φτιαγμένα ώστε να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Όλα τα παραπάνω, μαζί με τη ζεστή φιλοξενία του προσωπικού του Erofili Hotel το καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στη Πορταριά!
Τα δωμάτια διαθέτουν:
  • θέρμανση
  • κλιματισμό
  • LCD τηλεόραση
  • σεσουάρ
  •  ψυγείο
  •  ατομικό μπάνιο
  •  ντους ή μπανιέρα
  •  καλλυντικά μπάνιου
  •  παντόφλες
  •  ανέσεις για  ΑΜΕΑ
Καθαρίζονται καθημερινά και χωρίζονται σε 5 κατηγορίες προκειμένου να προσφέρουν διαμονή στο Πήλιο για όλα τα γούστα!
Που θα το βρείτε;
Βγαίνοντας από την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο για την πόλη του Βoλου, διανύετε 15 χιλ. μέχρι τον κόμβο Βόλου – Πορταριάς και από εκεί εν συνεχεία, σε 10 χιλ. φτάνετε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της Πορταριάς. Η Μακρινίτσα, που βρίσκεται 2 χιλ. από την Πορταριά και από το ξενοδοχείο Ερωφίλη, είναι ένα παραδοσιακό χωριό, με μια πανέμορφη παλιά πλατεία και παραδοσιακά σοκάκια, χτισμένο σε μια πανέμορφη πλαγιά με θέα την πόλη του Βόλου.
Η διασκέδαση στο Πήλιο ταιριάζει με όλα τα γούστα, από πεζοπορίες μέχρι… τρικούβερτα γλέντια!
Δεκάδες μονοπάτια για πεζοπορία στο Πήλιο, αναγνωρισμένα από ευρωπαϊκές οργανώσεις περιηγητών, πολλές παραδοσιακές εκκλησίες σε δασωμένες και μη περιοχές, το χιονοδρομικό κέντρο "Αγριολεύκες" στα Χάνια Πηλίου με πολλές παροχές και με μικρή απόσταση από κάθε γωνιά του Πηλίου περιμένουν να τα εξερευνήσετε! Επίσης η ιστορική Ζαγορά, επίνειο της περιοχής και πνευματικό κέντρο καθώς και εμπορικό του Άνω Πηλίου είναι μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε.
Η ιστορική Μακρυνίτσα, βρίσκεται μία ανάσα από το ξενοδοχείο! Εκεί μπορείτε να περπατήσετε στα στενά σοκάκια όπως και στην περίφημη και ιστορική πλατεία και να ανακαλύψτε διάφορα ταβερνάκια με πλούσιους μεζέδες και παραδοσιακές γεύσεις!  

  

Erofili Hotel

Πορταριά,
Πήλιο
τηλ.: 24280 99916



Προβολή Erofili Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: