Μηχανή iperespresso illy Francis Francis Y1

Κομψό design από κατασκευή αλουμινίου και γυαλιού σε συνδυασμό με την άριστη τεχνολογία! Η illy Francis Francis Y1, αποτελεί μία εύκολη, απλή και καθαρή λύση για την παραγωγή ενός αυθεντικού espresso. Λειτουργεί αποκλειστικά με κάψουλες illy Iperespresso, τις κάψουλες με τις καλύτερες ποιότητες καφέ του κόσμου, συνδυασμένες σε ένα χαρμάνι από 9 διαφορετικούς τύπους Arabica. Οι έτοιμες αυτές κάψουλες καφέ, προστατεύονται από 5 διεθνείς πατέντες και λειτουργούν σαν ένα πραγματικό group διάχυσης - απόσταξης, παρασκευάζοντας espresso πλούσιο σε γεύση, σώμα και άρωμα με βελούδινη, παχιά υφή που διαρκεί. 

IPERESPRESSO SYSTEM
Η επανάσταση στον espresso

Η καινοτομία της απόσταξης σε δύο φάσεις και ο πατενταρισμένος σχεδιασμός της κάψουλας iperespresso έχουν ως αποτέλεσμα να παρασκευάζεται espresso με πλούσιο σώμα, έντονα αρωματικός με πλούσια κρέμα που διαρκεί. Η κάψουλα λειτουργεί σαν επαγγελματικό group απόσταξης. Προστατευόμενη από 5 πατέντες, λειτουργεί σε δύο φάσεις: αρχικά το ζεστό νερό διαχέεται με υψηλή πίεση στην κάψουλα αιχμαλωτίζοντας τα συστατικά του καφέ για 3 δευτερόλεπτα και τότε ξεκινά η 2η φάση, της απόσταξης, όπου ο καφές διαπερνώντας μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή αναμειγνύεται με αέρα για να δημιουργηθεί η εξαιρετικά πυκνή κρέμα.

Οι κάψουλες διατίθενται σε 7 συσκευασίες:
  • Medium roast (κόκκινο καπάκι): ήπια, γλυκιά, ισορροπημένη γεύση, με διακριτικές νότες από καραμέλα, σοκολάτα και ελαφρύ άρωμα λουλουδιών.
  • Dark roast (μαύρο καπάκι): πλούσιο, γεμάτο σώμα και έντονη γεύση για ένα δυνατό espresso.
  • Lungo (μπλε καπάκι): medium roast με πιο χονδρό άλεσμα για πιο ήπια γεύση και μεγαλύτερη ποσότητα καφέ στο φλιτζάνι.
  • Decaffeinated (πράσινο καπάκι): ίδια γεύση και άρωμα με τις κάψουλες medium roast, με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα καφεΐνη (0,05%).
  • Brasil Monoarabica: το τροπικό κλίμα και τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στο πλούσιο χώμα του Cerrado Mineiro προσδίδουν σε αυτήν την ποικιλία έντονα αρώματα, πλούσιο σώμα και έντονη νότα μαύρης σοκολάτας, για μια μοναδική εμπειρία καφέ.
  • Guatemala Monoarabica: ο σπάνιος συνδυασμός του υψόμετρου, με τη ζεστασιά και τη σκιά που βρέθηκαν στο Huehuetenango δίνει στην ποικιλία αυτή μια λεπτή και ισορροπημένη γλυκύτητα και ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων συμπεριλαμβανομένων σοκολάτας, καραμέλας, μελιού και εσπεριδοειδών. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία καφέ.
  • Ethiopia Monoarabica: το ιδιαίτερο κλίμα και ο τρόπος καλλιέργειας της Yirgacheffe παράγουν μια ποικιλία καφέ που παρουσιάζει φυσικά μια ευχάριστη διάταξη των αρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των λουλουδιών και νότες φρούτων, που δημιουργούν μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία καφέ.
Οι κάψουλες iperespresso illy περιέχουν τον ίδιο υψηλής ποιότητας καφέ που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα illy.

Expertstore

Λεωφ. Μεσογείων 293 & Ευβοίας 2,
Κάτω Χαλάνδρι
τηλ.: 210 6773861


Προβολή Expertstore σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸