Cocktail blog

iPics2Go Scanner για να Ψηφιοποιήσετε και να Μοιραστείτε Εκτυπωμένες Φωτογραφίες, Slides & Αρνητικά με iPhone

Το iPics2Go Photo, Slide and Negative Scanner για iPhone 4/4S της Ion είναι ο ευκολότερος τρόπος για να φέρετε τις αναμνήσεις σας στην ψηφιακή εποχή. Με το iPics2Go μπορείτε στιγμιαία να ψηφιοποιήσετε και να μοιραστείτε τις παλιές σας έντυπες φωτογραφίες, έγγραφα, slides και αρνητικά.
Το iPics2Go, λειτουργεί σαν φωτογραφικός θάλαμος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να μεταφέρει όλες σας τις πολύτιμες αναμνήσεις στο iPhone 4/4S ώστε να μπορείτε εύκολα να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η διαδικασία είναι απλή:
Για έντυπες φωτογραφίες τοποθετήστε την φωτογραφία που επιθυμείτε να ψηφιοποιήσετε στην υποδοχή που διαθέτει το iPics2Go. Έπειτα τοποθετήστε το iPhone 4/4S σας στην ειδική θέση στο πάνω μέρος της συσκευής και πιέστε το κουμπί φωτογράφησης στην οθόνη του κινητού σας. Η φωτογραφία σας είναι πλέον σε ψηφιακή μορφή, έτοιμη για να την φορτώσετε στα κοινωνικά δίκτυα, να την στείλετε μέσω email στους φίλους σας ή να την αποθηκεύσετε στην ψηφιακή συλλογή σας.
Το iPics2Go διατίθεται μαζί με μία δωρεάν εφαρμογή για το iPhone 4/4S που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store και μετατρέπει τα slides και αρνητικά σας σε φωτογραφίες που μπορείτε να μοιραστείτε. Επίσης διαθέτει και λειτουργία για την εύκολη και άμεση φόρτωση των φωτογραφιών σας στο Facebook.

Οι ειδικές υποδοχές για τις έντυπες φωτογραφίες που διαθέτει το iPics2Go είναι το μυστικό για την γρήγορη και απλή λειτουργία του. Διαθέτει ξεχωριστές εισόδους για φωτογραφίες διαστάσεων 3x5 και 4x6 ιντσών. Η υποδοχή ευθυγραμμίζει τις φωτογραφίες σας και τις κρατάει σε επίπεδη θέση ώστε να αποφευχθούν καμπύλες που μπορεί να χαλάσουν την ψηφιακή φωτογραφία σας. Ο σχεδιασμός του iPics2Go εξασφαλίζει συνοχή στις φωτογραφίες σας καθώς οι φωτογραφίες είναι πάντα στο ίδιο σημείο, ο φωτισμός είναι πάντα ο ίδιος και η κάμερα του iPhone είναι πάντα στην ίδια θέση.
Επιπλέον το iPics2Go διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό που φωτίζει την φωτογραφία σας κατά την διάρκεια της ψηφιοποίησης. Έτσι η φωτογραφία σας φωτίζεται σε όλα τα σημεία ομοιόμορφα αποφεύγοντας τα θαμπά σημεία. Χάρη στην ειδική υποδοχή οι φωτογραφίες σας απομονώνονται από το εξωτερικό φως και τοποθετούνται στο ιδανικό σημείο για την ψηφιοποίηση τους.
Αρνητικά και Slides
Πολύ απλά τοποθετήστε τα αρνητικά ή slides στην ειδική υποδοχή και έπειτα τοποθετήστε την στο iPics2Go για ψηφιοποίηση. Χάρη στην εφαρμογή με την οποία συνεργάζεται το iPics2Go μπορείτε να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες και τα slides αλλά και να μετατρέψετε τα αρνητικά σε κανονικές φωτογραφίες!




  • Ψηφιοποιήστε και μοιραστείτε παλιές εκτυπωμένες φωτογραφίες, slides και αρνητικά
  • Περιλαμβάνει δωρεάν εφαρμογή (App) για το iPhone για την μετατροπή των slides και αρνητικών σε φωτογραφίες αλλά και για την τροποποίηση των ψηφιακών σας φωτογραφιών
  • Διαθέτει λειτουργία για την εύκολη και άμεση φόρτωση των φωτογραφιών σας στο Facebook
  • Υποδοχή εντύπων φωτογραφιών διαστάσεων 3x5 ιντσών (76x127mm) και 4x6 ιντσών (102x152mm)
  • Υποδοχή 35χιλ. για slides και αρνητικά
  • Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
  • Οδηγίες Ασφαλείας και Εγγύηση
  • 4 μπαταρίες ΑΑ
  • Εγγύηση 2 ετών

e-gadgets

info@e-gadgets.gr
210 3628080
Website / Facebook
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3628080
 
Για παραλαβή από κατάστημα:Σόλωνος 54, Αθήνα
 
Ώρες παραλαβής: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 - 17:00
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: