Spa σαν στο σπίτι σας με Hot Stone

 Εξισορροπήστε τη ροή ενέργειας στο σώμα σας με τον πιο εύκολο τρόπο!
Το Hot Stones Massager Zen M238 είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε ναρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του οξυγόνου, χαλαρώνοντας το νευρικό σύστημα, ενώ διεγείρει το λεμφικό σύστημα. Έτσι βοηθά στηνκαταπολέμηση του άγχους, της αϋπνίας αλλά και της κυτταρίτιδας και τουτοπικού πάχους!
Πώς το καταφέρνει; Ας τα πάρουμε από την αρχή… Οι ηφαιστειογενείς πέτρεςπου χρησιμοποιούνται στα κέντρα αισθητικής, λειτουργούν ως αποθηκευτικοί αγωγοί συχνοτήτων και θερμότητας που αν τοποθετηθούν στο σώμα μεταδίδουνδονήσεις και απελευθερώνουν ενέργεια. Έτσι βοηθούν στην χαλάρωση και την εξισορρόπηση του οργανισμού. Τώρα όλα αυτά γίνονται γρήγορα και απλά στο σπίτι!

Το Hot Stones Massager Zen M238, Ιταλικής κατασκευής, εκμεταλλεύεται όλη τη δύναμη της καυτής πέτρας και τη συνδυάζει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντάς σας το πιο αποτελεσματικό hot stones massage! Τέρμα πια οι πιασμένοι μυς και οι πόνοι στην πλάτη! Αυτή η συσκευή βοηθά στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει. Λειτουργεί θεραπευτικά σε περιπτώσεις αρθριτικών και ισχιαλγίας, ενώ ανακουφίζει τους αρθριτικούς πόνους. 
Με τις 5 συμπληρωματικές κεφαλές που διαθέτει μπορείτε να αποχαιρετίσετε το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα μια για πάντα! Μπορείτε να κάνετε μασάζ σε όλο το σώμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές χάρη στη μεγάλη λαβή με δύο άξονες περιστροφής. Ρυθμίστε τους άξονες ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός και αποκτήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Επιλέξετε ανάμεσα σε κρύο μασάζ με ειδική κεφαλή με ενσωματωμένο gel για διατήρηση της ψύξης, μασάζ με ζεστή ηφαιστειακή πέτρα καθώς και λεμφικό μασάζ με δύο (2) επίπεδα έντασης του μασάζ, για αποσυμφόρηση και καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  • Massage χειρός με ηφαιστειακή πέτρα hot stones – zen M238 / Medicura
  • (5) συμπληρωματικές κεφαλές για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • (1) Ειδική κεφαλή για Κρύο μασάζ (με ειδικό gel που διατηρεί την ψύξη) γνωστή και ως κρυοθεραπεία για Αντιμετώπιση φλεγμονών και αποθεραπεία
  • 2 επίπεδα δόνησης ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Ισχύς: 13W – 230-240V , 50Hz
  • Συνιστώμενη διάρκεια του μασάζ: 20 λεπτά την ημέρα
  • Ευρωπαϊκή Συσκευή - Ιταλία
  • Εγγύηση: 24 μήνες
  • Εύκολη εφαρμογή για χρήση στο σπίτι
  • Πιστοποίηση: CE

Beauty Tech

Μητροπόλεως 43,
Μαρούσι
τηλ.: 210 8025695



View Beauty tech in a larger map
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸