Cocktail blog

Stranis Hair Stylists

 Ένα πέρασμα από το μοντέρνο κομμωτήριο του Γιώργου Στράνη, αρκεί για να δείτε τη γνώση και το ταλέντο του Γιώργου και των συνεργατών του. Με εμπειρία και γνώση όλων των τελευταίων τάσεων και των πιο σύγχρονων τεχνικών, θα σας δώσουν το στυλ που σας ταιριάζει με λαμπερά χρώματα, υπέροχα κουρέματα και χτενίσματα με φαντασία.
Με πολύτιμους σύμμαχους κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, τα μαλλιά σας θα πάρουν τη φροντίδα που τους αξίζει και θα λάμψουν αναδεικνύοντας τον πιο όμορφο εαυτό σας. Στο Stranis Hair Stylists επίσης,
θα βρείτε θεραπείες προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες για την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας, και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για την περιποίησή τους. Τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα της Kyana είναι η εγγύηση για τέλειο αποτέλεσμα.

Η βαφή μαλλιών Herboria MAX, είναι μία επαγγελματική βαφή διαρκείας, χωρίς αμμωνία, ιδανική για ευαίσθητα και καταπονημένα μαλλιά. Θα σας εξασφαλίσει μεγάλη διάρκεια, ξάνοιγμα του φυσικού τόνου, κάλυψη 100% των λευκών μαλλιών, εξαιρετικές ανταύγειες, έντονα και φωτεινά χρώματα. Το συστατικό Heliogenol, που προέρχεται από τον ηλίανθο, θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μείνουν απαλά. 


Η βαφή Studio Expressions με την τεχνική ενισχυμένων χρωμομορίων, θα σας χαρίσει το πιο φωτεινό χρώμα που είχατε ποτέ, μέσα από μια μοναδική παλέτα, με 84 αποχρώσεις, για ατελείωτους συνδυασμούς που περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας. Σας προσφέρει 100% περισσότερη λάμψη και ένταση στο χρώμα, και κάλυψη στα λευκά μαλλιά, ενώ παράλληλα προστατεύει και φροντίζει εντατικά την τρίχα. 

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου προτείνοντας σειρές άριστης ποιότητας που ανταποκρίνονται πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτή και στις ανάγκες των πελατών. Επίσης διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για την κυκλοφορία νέων προϊόντων και τη σωστή χρήση τους για όσο το δυνατόν πιο τέλειο αποτέλεσμα.
  • Φιλικός ζεστός χώρος και εμπειρία στην περιποίηση και το styling μαλλιών για πάνω από 40 χρόνια
  • Χρήση κορυφαίων επαγγελματικών προϊόντων της Kyana Professional
  • Κούρεμα
  • Χτένισμα (απλό)
  • Βαφή
  • Λούσιμο
  • Δυνατότητα για κούρεμα από το Γ. Στράνη

τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στα 2310 830546 & 2310 812858 
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη - Πέμπτη: 09:00 - 19:00
Παρασκευή: 09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 16:00

Stranis Hair Stylists

Βασιλίσσης Όλγας 129
54643 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Stranis Hair Stylists, Θεσσαλονίκη, 54643, Βασιλίσσης Όλγας 129
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: