Cocktail blog

Arion Hotel στoυς Δελφούς

Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί που ελευθέρωσε ο Δίας και που χαρακτηρίστηκε ως γεωγραφικό κέντρο της γης, είναι κτισμένο το Arion Hotel στους Δελφούς, στην Φωκίδα. Έχει χαρακτηριστεί τόπος παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ (Μνημείο Π.Π.Κ) και ένας από τους «Ιερούς τόπους» του κόσμου.
Το Ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ βρίσκεται σε μία ξεχωριστή τοποθεσία, ανάμεσα στο βουνό και στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να προσφέρει στον επισκέπτη ένα μοναδικό συνδυασμό των δύο αυτών κόσμων, στους πανέμορφους και ιστορικούς Δελφους!

Μπορείτε να απολαύσετε το φυσικό κάλλος αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασού, δίπλα στην Αράχωβα και με τον Κορινθιακό κόλπο να συμπληρώνει την πανοραμική θέα κτίσαμε το ξενοδοχείο Αρίων. Ένα Ξενοδοχείο στους Δελφούς σύγχρονο και ταυτόχρονα παραδοσιακά κτισμένο που λειτούργησε για πρώτη φορά το 2003. Eίναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης.
 Αποστάσεις
  • από ΔΕΛΦΟΥΣ: 0.2
  • από την ΑΡΑΧΩΒΑ: 9 χλμ
  • από το αεροδρόμιο: 195 χλμ (ΣΠΑΤΑ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)
  • από το λιμάνι: 16 χλμ (ΙΤΕΑ)
  • από την ΠATΡA 120 χλμ
Το ΑΡΙΩΝ είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα περισσοτερα δωματια του έχουν εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Με στόχο την τελειότερη παροχή υπηρεσιών το εξοπλίσαμε με τις πιο σύγχρονες υποδομές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Τα 23 δωμάτια του διακοσμημένα σε αρμονικούς ρυθμούς διαθέτουν κεντρική θέρμανση, air – condition , mini bar , τηλεόραση, τηλέφωνο, μπάνιο και σεσουάρ μαλλιών.
 Arion Hotel
Arion Hotel
Συγγρού 29, Δελφοί, Φωκίδα
Τηλέφωνο: 6942257669
http://www.ariondelphihotel.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: