Cocktail blog

Μανούλες, θωρακίστε τις κοιλίτσες σας!κουβέρτα Belly Blanket Chic ή 1 Belly Band ή 1 Βelly T-Shirt που προστατεύουν εσάς & το μωρό σας από την ακτινοβολία πριν & μετά την εγκυμοσύνη

Προστασία από τη Μη Ιονίζουσα

Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία
από τη Belly Armor

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι πολύ απλά εκπομπή ενέργειας υπό μορφή κυμάτων που ονομάζονται ηλεκτρομαγνητικά κύματα, η οποία ταξιδεύει μέσα στο χώρο και στα αντικείμενα, πολύ συχνά αναφέρεται και ως ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η ακτινοβολία υπάρχει στη φύση, όμως όλοι μας εκτιθέμεθα σ’ αυτήν πολύ περισσότερο από συσκευές που δημιούργησε ο ίδιος ο άνθρωπος. Υπάρχουν δύο είδη ακτινοβολίας η μη ιονίζουσα ακτινοβολία και η ιονίζουσα. Η μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι αυτή που έχει χαμηλή
συχνότητα και μεγάλο μήκος κύματος. Με λίγα λόγια αυτή που εκπέμπουν οι ηλεκτρικές συσκευές κ που έχουμε στο σπίτι ή το γραφείο μας όπως κινητά τηλέφωνα , ηλεκτρονικοί υπολογιστές , Laptops, iPad , Tablets , sταθμοί βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτροφόρα καλώδια κλπ.
Φυσικά  όλοι γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες που έχει η ακτινοβολία στον οργανισμό μας, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ότι επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η προστασία ευάλωτων ομάδων όπως έγκυοι και παιδιάείναι απαραίτητη! Αυτό συμβαίνει γιατί οι αναπτυσσόμενοι οργανισμοί όπως τα έμβρυα δεν έχουν διαμορφώσει γερό ανοσοποιητικό σύστημα, ούτε έχουν μεγαλώσει αρκετά ώστε να μην εισβάλλει η ακτινοβολία στο σώμα τους, σε βάθος. Μην ξεχνάτε ότι το νερό που έχει ο αμνιακός σάκος έχει αυξημένη αγωγιμότητα.
Στόχος λοιπόν της Belly Armor είναι να γίνει ένα χρήσιμο μέσον που θα διασφαλίζει την υγεία της μέλλουσας μητέρας και της οικογένειας της, ενάντια στις επιβλαβείς επιδράσεις της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, παρέχοντας της εύχρηστα προϊόντα και πληροφορίες για τις πιο πρόσφατες έρευνες στον τομέα!

Belly Blanket Chic

Κατασκευασμένη με απαλό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την αξιόπιστη προστασία που παρέχει το ύφασμα της Radiashield®, κάνει αυτή την κουβερτούλα βολική και διακριτική, ώστε να προστατεύσετε το παιδί σας από τους κινδύνους της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα σας και είναι ιδανική τόσο για το σπίτι όσο και το γραφείο! Είναι απαλή και επιτρέπει στο δέρμα σας νααναπνέει,συμβάλλοντας στην ηρεμία και την απόλυτη προστασία σας.
Η κουβερτούλα αυτή μπορεί να βρει πολλές χρήσεις αφού και μετά την εγκυμοσύνη κατά τους πρώτους μήνες του μωρού θα ήταν καλό να βρίσκεται ανάμεσα στα σκεπάσματα του βρέφους παρέχοντας πρόσθετη προστασία.
Οδηγίες χρήσης: Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης απλώστε την πάνω στην κοιλιά σας ενώ ξαπλώνετε ή κάθεστε.

Belly Band

To Belly Band είναι για μέλλουσες μητέρες που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση και την κομψότητά τους. Ο πτυχωτός σχεδιασμός του Belly Band διευκολύνει την ρύθμιση της καλυπτόμενης επιφάνειας καθώς η κοιλιά σας μεγαλώνει.
Ολόκληρη η επιφάνεια που καλύπτει την κοιλιά είναι επενδεδυμένη με το ύφασμα της Radiashield®, ένα εξαιρετικά αγώγιμο προϊόν κλωστοϋφαντουργίας με μικροΐνες ασημιού που σας παρέχει τις ίδιες ιδιότητες θωράκισης με ένα φύλλο αλουμινίου πάχους 65 χιλιοστών. Δημιουργεί έτσι μια ασπίδα γύρω από το έμβρυο εξουδετερώνοντας τα εισερχόμενα ηλεκτρομαγνητικά κύματα,ακυρώνοντας έτσι την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του περιβάλλοντος και συμβάλλοντας στην μείωση της έκθεσής σας σ'αυτήν.
Οδηγίες χρήσης: Το φοράτε κάτω ή πάνω από τα ρούχα σας καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας με τη μεγαλύτερη πλευρά της "ζώνης" να καλύπτει πλήρως την κοιλιά σας.

Belly T-Shirt

Οι μέλλουσες μητέρες μπορούν να φορούν το T-Shirt σαν βασικό ρούχο ή και σαν εσώρουχο για ολοήμερη προστασία στην καθημερινή τους δραστηριότητα! Είναι ελαφρύ και αναπνέει.
Ο συνδυασμός βαμβακερού/spandex έχει μια ενδιάμεση επένδυση από το ύφασμα της Radiashield® για να σας δώσει μια κινητή προστασία από την Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Το Belly Armor T-Shirt είναι τόσο άνετο καιβολικό που θα γινόταν το αγαπημένο σας ακόμη και αν δεν βοηθούσε στην προστασία του εμβρύου μέσα στην κοιλιά σας!

Belly Armor

έδρα εταιρείας
Αίμου 2Α,
Ξάνθη
τηλ.: 6937 126649



Προβολή Belly Armor σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: