Cocktail blog

Τεστ Ανίχνευσης Χρήσης Ναρκωτικών Ουσιών

Coc/THC/OPI(2000)/AMP/MTD/BZO/MET
Οι καιροί που ζούμε όλο ένα και γίνονται πιο δύσκολοι. Κάποιες φορές οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας με αποτέλεσμα να μας δημιουργούν ανασφάλεια και πολλά ερωτηματικά.
Μια από τις σημαντικότερες έγνοιες των γονιών αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα είναι η χρήση ναρκωτικών. Πολλοί συνάνθρωποί μας κατά καιρούς υποπτεύονται τα παιδιά τους ή ακόμα και τους υπαλλήλους τους για χρήση αλλά θέλουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πιο διακριτικά, χωρίς να το μάθει όλος ο κόσμος.

Τώρα υπάρχει λύση! Με το νέο τεστ χρήσης ναρκωτικών ουσιών της URSafeμπορείτε να μάθετε άμεσα και γρήγορα, σε 5 μόλις λεπτά, αν έχει γίνει χρήση και ποια ουσία συγκεκριμένα καταναλώθηκε (7 ουσίες). Το τεστ είναι απόλυτα ακριβές! Τα επίπεδα ευαισθησίας του, ακολουθούν τα στάνταρ του SAMHSA USA (SUBSTANCE ABUSE and MENTAL HEALTH SERVICES ADMINISTRATION) και τα συνιστώμενα επίπεδα έχουν ορισθεί από τοΑμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Χρήσης Ναρκωτικών (NIDA).
Προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα μαθαίνοντας το μυστικό τους, χωρίς όμως να ξεπεράσετε τα όρια που προβλέπει ο νόμος. Το τεστ χρήσης ναρκωτικών ουσιών URSafe πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τη σχετική ελληνική νομοθεσία. Κάθε ευθύνη για την ορθή και νόμιμη χρήση του τη φέρετε εσείς (ο αγοραστής)!
Χαρακτηριστικά:
  • Πανεύκολο στη χρήση, απλό και οικονομικό τεστ χρήσης πολλαπλών ναρκωτικών ουσιών
  • Ανιχνεύει στα ούρα: Κοκαΐνη, Ινδική Κάνναβη, Οπιούχα (2000), Αμφεταμίνες, Μεθαδόνη, Βενζοδιαζεπίνες, Μεθαμφεταμίνες
  • Με το πολλαπλό τεστ θα ξέρετε όλες τις ουσίες που κάνει κάποιος χρήση
  • Ακριβή αποτελέσματα σε 5’
  • Γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

URSafe

Λ. Κηφισίας 194 & Λαλέχου 1,
Ν. Ψυχικό
τηλ.: 210 6777921
 

Προβολή URSafe σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: