Cocktail blog

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ Βουτιές όλο το χρόνο με δύο ευρώ

Στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης λειτουργούν δημοτικά κολυμβητήρια, ενώ το Ποσειδώνιο, το Εθνικό κολυμβητήριο, το κολυμβητήριο του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στα δυτικά το κολυμβητήριο Στρεμπενιώτη, στο δήμο Νεάπολης, τα οποία εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προσφέρουν ώρες χαλάρωσης και σωματικής ευεξίας στο κοινό με κόστος μόνο με δύο ευρώ!
Από τα δυτικά στα ανατολικά Τα περισσότερα από τα κολυμβητήρια διαθέτουν ώρες για το κοινό και μάλιστα όλο το χρόνο. Σε αρκετές περιπτώσεις οι ώρες που παρέχονται για κολύμβηση είναι κυρίως μεσημεριανές, αλλά σε πολλούς δήμους, όπως για παράδειγμα στο δήμο Νεάπολης, στον οποίο βρίσκεται το κολυμβητήριο του πρώην στρατοπέδου Στρεμπενιώτη, μπορεί κάποιος να κολυμπήσει μεταξύ 14.00-16.00 και από τις 20.00-21.30. Το εισιτήριο είναι δύο ευρώ.
Κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων διαθέτει ο δήμος Συκεών. Όπως ενημερώνουν οι αρμόδιοι για τη λειτουργία του, "το πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων, το οποίο έχει καταρτιστεί με τη συνεργασία έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, ανταποκρίνεται απόλυτα στις πολλαπλές ανάγκες τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις παιδιών και ενηλίκων".
Το τμήμα ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό παρέχει τη δυνατότητα καθημερινής εξάσκησης από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 10.00-15.45, 20.00-21.45 και το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11.00-17.00.
Η γενική είσοδος για τους δημότες κοστίζει 2 ευρώ. Για τους φοιτητές και τους εφήβους 1 ευρώ.
Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα απόκτησης της μηνιαίας κάρτας, που κοστίζει 25 ευρώ, και της τρίμηνη που στοιχίζει 60 ευρώ. Η μηνιαία κάρτα φοιτητών κοστίζει 15 ευρώ και η τρίμηνη 40 ευρώ.
Στο δήμο Ωραιοκάστρου, στο δημοτικό κολυμβητήριο της περιοχής μπορεί κάποιος να απολαύσει το μπάνιο του από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Οι ώρες κοινού είναι από 9.00-15.45 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 20.00-22.30. Ανοιχτή για το κοινό είναι η πισίνα και κάθε Σαββατοκύριακο από 9.00-16.00. Το εισιτήριο είναι 2 ευρώ.
Όλες τις ώρες στο Πανόραμα Με αρκετά ακριβό εισιτήριο αλλά και πρόσθετες παροχές από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Αυγούστου λειτουργεί το ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο Πανοράματος, που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Πανοράματος-Θέρμης. Η πισίνα έχει μήκος 25 μέτρα και διαθέτει έξι διαδρομές. Το ρηχότερο σημείο της είναι στα 1,60 μ. και το βαθύτερο στα 2,00 μέτρα.
Η πρόσβαση στην πισίνα τα Σαββατοκύριακα είναι ελεύθερη για το κοινό όλες τις ώρες λειτουργίας της, ενώ τις καθημερινές υπάρχει ένας περιορισμός κατά τις ώρες 17.00-19.00, οπότε δίνεται προτεραιότητα στις σχολές κολύμβησης. Όλες τις υπόλοιπες ώρες υπάρχουν ελεύθερες διαδρομές για τον κόσμο.
Η μηνιαία συνδρομή είναι 50 ευρώ με ελεύθερη συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα (aqua aerobic και εκμάθηση κολύμβησης) και η φοιτητική-μαθητική είναι 30 ευρώ. Το ημερήσιο εισιτήριο είναι 8 και 5 ευρώ αντίστοιχα.
Όλο το χρόνο είναι ανοιχτή για το κοινό η πισίνα του κολυμβητηρίου του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μεταξύ 12.00-18.00 τις καθημερινές και μεταξύ 12.30-18.00 τα Σάββατα όλοι μπορούν να κολυμπήσουν πληρώνοντας δύο ευρώ εισιτήριο.
Στο Ποσειδώνιο και στο Εθνικό κολυμβητήριο οι ώρες κοινού είναι καθορισμένες, μεταξύ 14.00-16.00 τις καθημερινές.
Τι πρέπει να έχετε μαζί σας 1) σκουφάκι για τα μαλλιά
2) παντόφλες για το μπάνιο
3) μπουρνούζι
4) αθλητικό μαγιό
Πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας πιστοποιητικό υγείας από ιατρό παθολόγο, κατά προτίμηση νοσοκομειακό, και πιστοποιητικό από ιατρό δερματολόγο ότι δεν πάσχετε από κάποια μεταδοτική δερματική ασθένεια.
Πριν από την είσοδο σας στην πισίνα πρέπει να κάνετε ντους. Τα ρούχα σας πρέπει να είναι τοποθετημένα σε σάκο.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: