Cocktail blog

Ταβέρνα «Το Πέτρινο» στην Πυλαία


Aφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και «βουτήξτε» στις απολαύσεις που μόνο μια ελληνική κουζίνα (και ταβέρνα) μπορεί να προσφέρει. Επιλέξτε τρυφερά κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, μεζεδάκια, σαλάτες, ορεκτικά και άλλες λιχουδιές και αφήστε τη σπιτική κουζίνα με τα αγνά της υλικά να σας εντυπωσιάσει και γιατί όχι να σας ενθουσιάσει 
Σε ένα καθαρό, ζεστό, όμορφα διαμορφωμένο και οικείο περιβάλλον, η έξοδος σας σε αυτή τη μεριά της Πυλαίας μπορεί να γίνει μια πραγματική απόλαυση



  • Ελληνική κουζίνα που ξεχωρίζει και πλούσιος κατάλογος που αναστατώνει κάθε υποψιασμένο ουρανίσκο
  • Μεζεδάκια, σαλάτες, ορεκτικά και άλλες λιχουδιές, έρχονται στο τραπέζι σας, φτιαγμένα από τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά.
  • Διαλέξετε ανάμεσα σε καλοψημένα τρυφερά κρεατικά και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια και καλή σας όρεξη
  • Το καλύτερο σημείο της Πυλαίας για κάθε παρέα και οικογένεια

Μενού

Πατάτες τηγανιτές  / Πατάτες ψητές / Κολοκυθάκια τηγανιτά / Κολοκυθοκεφτέδες / Μελιτζάνα ψητή / Μελιτζάνα τηγανιτή / Μανιτάρια σχάρας / Φλωρίνης γεμιστή /Λουκανικοκεφτέδες Δράμας / Φασόλια φούρνου / Φάβα / Ομελέτες διάφορες / Σπανάκι αλά κρεμ / Μανιτάρια αλά κρεμ / Μανιτάρι γεμιστό / Καβουρμάς Φέτα / Κεφαλοτύρι /  Χαλούμι χάρας / Μπουγιουρντί / Κασεροκροκέτες / Τζατζίκι / Χτυπητή / Ταραμάς / Ρώσικη

Σαλάτες 

 Βραστή εποχής / Πικάντικη / Μαρούλι / Χωριάτικη / Αγγουροντομάτα / Ρόκα / Πέτρινη /  Ντάκος / Πατατοσαλάτα

Κυρίως πιάτα Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού / Παντσέτα/Σουτζουκάκια / Μπιφτέκι / Μπιφτέκι γεμιστό / Σουβλάκι χοιρινό / Σουβλάκι κοτόπουλο / Κοτόπουλο φιλέτο / Συκώτι μοσχαρίσιο / Λουκάνικο τζουμάγιας / Μοσχαρίσια μπριζόλα / Κεφτέδες του παππού / Σουτζουκάκια Γιαουρτλού / Τηγανιά λεμονάτη / Τηγανιά πέτρινη / Τηγανιά τσιγγάνικη / Τηγανιά νησιώτικη / Κεφτεδάκια της γιαγιάς / Τηγανιά κοτόπουλο / Τηγανιά συκωταριά αρνίσια

Το Πέτρινο

Παύλου Μελά 16
55535 Θεσσαλονίκη-Πυλαία
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 303070 
Το Πέτρινο, Θεσσαλονίκη-Πυλαία, 55535, Παύλου Μελά 16
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: