Cocktail blog

Gopro Action Cam Hero 3 για λάτρης των extreme sports

 Είσαι λάτρης των extreme sports; Θέλεις να μοιραστείς με τους φίλους σου τις επιδόσεις σου και να δείξεις σε όλους τα «κατορθώματά» σου;

Η camera Hero3  από την GoPro ήρθε για να καταγράψεις  τε όλα τα “Ηρωικά” σου κατορθώματα σε Full HDανάλυση. 

Είναι μικρή και ελαφριά, κάνει εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30fps ενώ ταυτόχρονα είναι και φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 11MP και δυνατότητα λήψης 10φωτογραφιών το δευτερόλεπτο (10fps).  Τις επιδόσεις της  συμπληρώνει το ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη μεταφορά των λήψεών σου ασύρματα ακόμη και σε κινητό ή tablet.

Επιπλέον συνοδεύεται και από   προηγμένη προστατευτική θήκη που είναι ανθεκτική στις αναταράξεις και τις πτώσεις και είναι αδιάβροχη για λήψεις έως και 60m βάθος για να την έχεις μαζί σου για εγγραφή ότι κι αν κάνεις! 










Πιο μικρή, πιο ελαφριά…

Ζυγίζοντας μόλις 73,7 γραμμάρια είναι 25% πιο ελαφριά και 30% μικρότερη από την προηγούμενη έκδοση της HD HERO camera για να την έχει παντού και πάντα μαζί σου.
 

Λήψεις επαγγελματικής ποιότητας

Πραγματοποίησε λήψεις βίντεο με επιλογή ανάλυσης από Full HD 1080p-30, 720p-60, 960p-30 καθώς και WVGA-60. Χρησιμοποίησέ την σαν φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα 11MP και γρήγορη λήψη που αγγίζει τα 10 fps.
 

Καθαρή εικόνα χωρίς θόρυβο

Ο υψηλής ποιότητας ασφαιρικός φακός αποδίδει πεντακάθαρες λήψεις σε όποιο περιβάλλον και αν φωτογραφίζεις ακόμη και κάτω από το νερό.
 

Προηγμένο σύστημα ήχου

Κατανοώντας την σημασία του ήχου σε ένα βίντεο οι μηχανικοί της GoPro επανασχεδίασαν το σύστημα ήχου της Hero 3 και ενσωμάτωσαν τεχνολογίες μείωσης θορύβου που δημιουργείται από τον αέρα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την ταχύτητα.
 
 

Ενσωματωμένο Wi-Fi

Το ενσωματωμένο στην κάμερα Wi-Fi θα διευκολύνει τη χρήση της. Μπορείς να την διαχειριστείς από μακριά με το συμβατό χειριστήριο GoPro (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ή να κατεβάσεις την εφαρμογή της GoPro και να δεις τις λήψεις αλλά και να χειριστείς την κάμερα κατευθείαν από το κινητό ή το tablet σου.Θα το βρείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: