Cocktail blog

Hotel Panorama στην Θεσσαλονίκη

Tο Hotel Panorama, προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική οικογενειακή ατμόσφαιρα, πολυτελές περιβάλλον και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για να απολαύσετε τη θέα πέρα από την απεραντοσύνη του Θερμαϊκού κόλπου, να ταξιδέψετε στις αντικρινές πλαγιές του Ολύμπου και να μαγευτείτε με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα…Με 45 χρόνια εμπειρίας, το Hotel Panorama είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία συνεχώς
εκσυγχρονίζεται για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του σήμερα. Έχει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών υπηρεσιών, που θα κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο άνετη και απολαυστική γίνεται.





Τα περισσότερα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα στην πόλη και τη θάλασσα ή το βουνό. Η λιτή κομψότητα και η διαχρονική διακόσμηση, δημιουργούν ένα ιδανικό καταφύγιο για χαλάρωση και ξεκούραση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Κάθε δωμάτιο διαθέτει free WiFi, δορυφορική TV, τηλέφωνο και ραδιόφωνο στο δωμάτιο και στο μπάνιο, mini bar, air-condition, γραφείο, χρηματοκιβώτιο, πολυτελή μπάνια με γρανίτη, σεσουάρ, και είδη προσωπικής φροντίδας.Σε ένα ανακαινισμένο, κομψό και μοντέρνο περιβάλλον, θα απολαύσετε σπεσιαλιτέ της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Με την υπέροχη θέα τους, τα «Αστέρια» αποτελούν την ιδανική επιλογή για ξεχωριστά γεύματα και ιδιαίτερες περιστάσεις. Το επιβλητικό μαρμάρινο δάπεδο, με τον ζεστό συνδυασμό μοντέρνων χρωμάτων και τις γαλλικού ύφους επενδύσεις, αποτελούν έναν μοναδικό, από πλευράς αισθητικής χώρο, στον οποίο θα απολαύσετε υπέροχα πιάτα.

Λίγα λόγια

  • Χτισμένο πάνω στον καταπράσινο λόφο του Πανοράματος, το Hotel Panorama, διαθέτει εκπληκτική θέα πάνω από την πόλη και το Θερμαϊκό Κόλπο
  • Χαλαρώστε σε ένα πολυτελές περιβάλλον με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση
  • Μία ιδανική επιλογή για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου
  • Χαρίστε στον αγαπημένο/η σας μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη για καιρό
  • Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομο μπαλκόνι, free WiFi δορυφορική TV, mini bar air-condition, χρηματοκιβώτιο, είδη προσωπικής φροντίδας κ.α.
  • Στα «Αστέρια», μπορείτε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ του σεφ σε έναν πολυτελή χώρο με άριστη εξυπηρέτηση

Hotel Panorama

τηλ. κράτηση: 2310 344871
Website / Facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια: