Cocktail blog

Μπυραρία The Lighthouse Pub στη Μ. Μπότσαρη

Όπως η συνταγή της μπύρας έχει τα δικά της μυστικά για να πετύχει, έτσι και κάθε μπυραρία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να συγκεντρώνει τα δικά της συστατικά επιτυχίας.Να είναι αυθεντικά ατμοσφαιρική, με αγγλικές και γερμανικές επιρροές, να έχει φιλικό και καλαίσθητο περιβάλλον και, κυρίως, μεγάλη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας μπίρες και κορυφαίες γεύσεις που θα τις συνοδεύουν. Μπορεί να ακούγεται γενική η περιγραφή, στην πραγματικότητα όμως μιλάμε για τη Lighthouse Pub.

 Ένας υπέροχος χώρος φτιαγμένος με αγγλικές και γερμανικές επιρροές και μουσικά ακούσματα όπως Jazz, Rock, Country, Rhythm & Blues, Swing σας περιμένει με Βαρελίσιες μπύρες εισαγωγής, Γερμανικές και Τσέχικες που δεν κυκλοφορούν ευρέως.
Για να πάρετε μία γεύση:
Kloster Pils, Germany (4,8 vol)
Ξανθιά μοναστηριακή μπύρα που παράγεται από την 4η αρχαιότερη ζυθοποιία του κόσμου στην Νότια Φρανκονία.
Simon Weissbier, Germany (5,4% vol)
Μπύρα που παρασκευάζεται με εκλεκτή μαγιά τοπικής παραγωγής από οικογενειακή ζυθοποιία στο χωριό Lauf της Φρανκονίας σε περιορισμένη ποσότητα.
Hron Pale Ale, Czech Republic (5% vol)
Μπύρα με βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, έντονο χαρακτήρα βύνης και ιδιαίτερη πικράδα λυκίσκου. Είναι μία κλασσική “βρετανικού τύπου” pale ale.
Hron Dark Ale, Czech Republic (4,8 % vol)
Μια μαύρη μπύρα με τέσσερα είδη βύνης και άρωμα καραμέλας, με πλούσιο “βελούδινο” αφρό και σκούρο χρώμα.
 Μπύρες σε φιάλη: Γερμανικές, Βέλγικες και «φρέσκιες» ελληνικές
Ο κατάλογος περιλαμβάνει μεζέδες και σνακ που συνοδεύουν ιδανικά τις μπύρες.

Δείτε τη Μπυραρία The Lighthouse Pub στο Facebook.
  • Ένας υπέροχος χώρος φτιαγμένος με αγγλικές και γερμανικές επιρροές και μουσικά ακούσματα όπως Jazz, Rock, Country, Rhythm & Blues, Swing
  • Βαρελίσιες μπύρες εισαγωγής, Γερμανικές και Τσέχικες που δεν κυκλοφορούν ευρέως

The Lighthouse Pub

Ανδρούτσου 26
54643 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
τηλ. επικοινωνία : 2310 861858 
The Lighthouse Pub, Θεσσαλονίκη, 54643, Ανδρούτσου 26
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: