Ουζερί Γεύσεις των Φίλων στην Περιοχή Μαρτίου

 Το ουζερί «Γεύσεις των Φίλων» είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του… Ένας ζεστός χώρος, με φιλική ατμόσφαιρα και γεύσεις που απολαμβάνεις μόνο με καλή παρέα, όπως τα ολόφρεσκα ψάρια που θα βρείτε στον κατάλογο. Τσιπούρα, φαγκρί, λαβράκι και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας και θαλασσινά, όλα φρέσκα, αφού ψαρεύονται κατόπιν δικής σας παραγγελίας. Μία ανεμότρατα της οικογένειας, στο Σταυρό Χαλκιδικής περιμένει καθημερινά τις παραγγελίες σας, για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.


Ψημένα στη σχάρα, με το απαραίτητο λαδολέμονο, αποτελούν το ιδανικό γευστικό έδεσμα για κάθε καλοφαγά. Φυσικά στο μενού, θα βρείτε και τα απαραίτητα συνοδευτικά, που θα συμπληρώσουν ιδανικά το γεύμα σας. Πλούσιες σαλάτες και μεζέδες, όπως φρέσκες τηγανιτές πατάτες με τυρί, πατατοσαλάτα, καυτερές πιπεριές στη σχάρα, μελιτζανοσαλάτα Βοσπόρου, γαύρος μαρινάτος και φιλέτο σκουμπρί, αλλά και καλοψημένα κρεατικά, θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας απαίτηση.
Το κρασί, το τσίπουρο και το ούζο, ρέουν άφθονα και σε συνδυασμό με τις όμορφες ζωντανές μουσικές βραδιές, δημιουργούν ένα στέκι για χαλαρές -και όχι μόνο-, στιγμές με φίλους..

  • Παραγγείλτε το ψάρι που επιθυμείτε λίγες ημέρες νωρίτερα, για να το απολαύσετε ολόφρεσκο στο πιάτο σας
  • Το ουζερί «Γεύσεις των Φίλων» σας υποδέχεται σε μία άκρως φιλική και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για να απολαύσετε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, ορεκτικά, μεζέδες και κρεατικά, συνοδεία κρασιού, ούζου ή τσίπουρου
  • Οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στις αυθεντικές γεύσεις, με τα πιο αγνά υλικά
  • Τακτικά οργανώνονται λαϊκές βραδιές που ξεσηκώνουν


Ουζερί «Γεύσεις των Φίλων»

Μαρασλή 6
54248 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Ώρες Λειτουργίας: 13:00-00:00
τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στο 2310 30 00 80και 6944736622 &6986896550 Δευτέρα-Κυριακή
Ουζερί «Γεύσεις των Φίλων», Θεσσαλονίκη, 54248, Μαρασλή 6
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸