Cocktail blog

Αρχοντικό Κορδοπάτη(Ορεινή Αρκαδία)

Ο παραδοσιακός ξενώνας βρίσκεται στην Ορεινή Αρκαδία, στο κέντρο του χωριού Δάρα και σε υψόμετρο 900 μ., μόλις 185 χλμ. από την Αθήνα και σε απόσταση αναπνοής από το Λεβίδι και τη Βυτίνα (14 χλμ).
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της «διαλεκτικής» σχέσης που αναπτύσσουν ηυψηλή αισθητική και το πατροπαράδοτο, το συγκρότημα κατοικιών «Αρχοντικό Κορδοπάτη» με οικολογικό προσανατολισμό διαθέτει 10 κατοικίες (9 μονόχωρες και 1 δίχωρη), φιλοτεχνημένες με δικό τους χαρακτήρα και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς που αποτελούν αυθεντικό απόσταγμα της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής του τόπου.

Επιπλέον, το παλιό εργαστήρι τσαρουχιών του προπάππου της οικογένειας μεταμορφώθηκε σε ένα φιλόξενο καθιστικό με τζάκι διακοσμημένο με την τεχνοτροπία ξερολιθιάς και ένα μικρό μπαράκι για στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, κάτι που λίγοι παραδοσιακοί ξενώνες μπορούν να προσφέρουν...
Το Αρχοντικό, ένα από τα πιο αυθεντικά ξενοδοχεία της Ορεινής Αρκαδίας, εγγυάται διακοπές στη φύση και διαμονή χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς. Συνδυάζει την ζεστασιά ενός οικογενειακού ξενοδοχείου με τη σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποκτώντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς επισκέπτες.
Αποτελεί μοναδική θέση στο κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, διαδρομών και εξερευνήσεων και είναι ιδανική βάση για κοντινές εξορμήσεις στο Χιονοδρομικό του Μαινάλου, στο Λεβίδι, στη Βυτίνα, στη Δημητσάνα αλλά και σε όλα τα χωριά του ορεινού όγκου του Μαινάλου.
Ακόμα και όταν έξω η θερμοκρασία φλερτάρει με το μηδέν το Αρχοντικό εγγυάται τα πιο ζεστά και φιλόξενα βράδια...

 

Αρχοντικό Κορδοπάτη

Δάρα,
Oρεινή Αρκαδία
τηλ.: 2710 234879
τηλ.: 27960 41275
κιν.: 6978 134574
κιν.: 6978 194348



Προβολή Αρχοντικό Κορδοπάτη σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: