Ξενοδοχείο ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Σε απόσταση μόλις 180 χλμ από την Αθήνα, η Ιτέα προσφέρει βουνό και θάλασσα. Ένα μόνο τέταρτο από Δελφούς, Γαλαξείδι, Άμφισσα και μισή ώρα από Αράχωβα και Παρνασσό. Η πανέμορφη Ιτέα εκτός από ένας τόπος χαλάρωσης, μπορεί να γίνει το ορμητήριό σας χειμώνα - καλοκαίρι.






Το ξενοδοχείο:
Κοντά στη θάλασσα και με πανοραμική θέα στον Κρισσαίο κόλπο, το ξενοδοχείο «Καλαφάτη» σας καλωσορίζει χειμώνα - καλοκαίρι για να σας προσφέρει άνετη διαμονή σε φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η πλέον των 30 χρόνων επιτυχημένη παρουσία του στην περιοχή εγγυάται την άψογη εξυπηρέτησή σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 δωμάτια, όλα πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα πρόσφατα. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και διαθέτει χώρο στάθμευσης. Για πολλά χρόνια το ξενοδοχείο αποτέλεσε το βασικό κατάλυμα των συμμετεχόντων στο διάσημο ράλλυ Ακρόπολις.
Τα δωμάτια:
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, μπαλκόνι με θέα, δορυφορική τηλεόραση, wi-fi σύνδεση στο internet, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, ψυγείο και στεγνωτήρα μαλλιών
Πώς θα φτάσετε:
Από Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας θα στρίψετε δεξιά στην έξοδο για Κάστρο με κατεύθυνση προς Ορχομενό. Αμέσως μετά τον Ορχομενό (επόμενη διασταύρωση) θα κατευθυνθείτε προς Λιβαδειά. Περνάτε από Δίστομο, Δεσφίνα και καταλήγετε στη Κίρρα όπου είναι ο παραλιακός οικισμός της Ιτέας. Η διαδρομή είναι περίπου 2,5 ώρες.

Από Πάτρα περνώντας τη γέφυρα Ρίο – Αντίρριο (δρόμος με διόδια) διασχίζετε περιφερειακά τη Ναύπακτο και κινείστε προς Γαλαξίδι. Στη πορεία για τον προορισμό σας συναντάτε τους οικισμούς Μοναστηράκι, Σκάλωμα, Μαραθιάς, Άγιος Σπυρίδων, Άγιος Νικόλας, Ερατεινή, το Γαλαξίδι και τέλος την Ιτέα. Η διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες.
Δείτε το hotel kalafati στο Facebook






hotel kalafati

hotel kalafati
Γκιώνας 1
33200 Ιτέα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸